- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Mi van ember, ideget találtam el? Vagy anno mindig sárkány lett a tamagotchid?
Annyit írtam, hogy közel 6 col képátló, az nem mini... mert nem az.
Egyébként meg a két szélső modellből (mini, promax) több fogyott 50 nap alatt, mint a két középméretűből 68 alatt. Egyik modell se produkált nagyságrendileg több vagy kevesebb eladást, a 14,5 és a 16,8 elég közel van egymáshoz, hogy azonos kalap alá lehessen venni.
Nem olvasott senki Apple állásfoglalást a miniről, lehet hogy többet vártak tőle, de nem teljesített rosszul. Szerintem a te kis droidos lelked sérült, hogy nálatok nincs ilyen kicsi flagship.
Az meg irreleváns, hogy eladtak, vagy leszállították, mert az összes többi mobilgyártó is a leszállított mennyiséget adja.
Szóval "azért, mert droidod van, még el kell fogadnod, hogy messze jobban fogy, mint ahogyan azt te vártad", jobban mint bármelyik másik gyártó bármelyik modellje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest