- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gerzson-
aktív tag
"A másik! Hagyjuk már ezt a vízállóságot! Több hátránya van mint előnye! "
Miért is kellene hagynom? Nekem szükségem lenne rá. (Rossz szokás, filmnézés kádban...)
Az pedig, hogy egy prémium készüléknél csak így tudják megoldani a vízállóságot - tesztelést inkább szánalmas.
Ha prémium szervíznek hívják akkor oldja meg ezt is a helyszínen. Vagy csináljanak jobb megoldást. Van néhány Garmin készülékem pl. , ott jól működnek ezek a dolgok -
-Gerzson-
aktív tag
Pedig SZVSZ hihető, hogy nem esik hasra tőle.
A megjelenés előtt én is vártam rá Note2 tulajként, hátha valami nagy durranás lesz.Ehhez képest nekem csalódás. Vízállóság nuku, aksi nem nőt a kijelzőhöz képest. A felbontása nekem már túlzott és csak az üzemidő és teljesítmény rovására megy.
Az pedig, hogy egy vadiúj premium gép lagol vagy lassú normál használatnál, némely játék pedig már most döcögteti számomra kiábrándító,
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest