- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
maximilian4 #15 üzenetére
Ahol minden áron azt hangsúlyoztad, hogy kb. minden paraméterében jobb a note 3.
Esetleg beidézhetnéd, hogy hol írtam ilyet
, ugyanis sehol nem állítottam ezt.
Az meg, hogy használat közben az ég adta világon semmi gyorsaságbeli javulást nem tapasztalsz (sőt pár alkalmazásnál, amit a nagyobb felbontásra nem készítettek fel még lassabb is), az is tény (ha máshogy gondolod nézd már meg pl. a Nova Launchert, hogy azonos animációs sebességre állítva hogy működik a két készüléken).
Egyszerűen túl jól sikerült a Note 3, a Note 4 a fényképező részt leszámítva nem tud látványos különbséget felmutatni. A 4k-s felbontás csak e-penis méregetés, valós haszna nincs, az ujjlenyomat érzékelő nálam nem igazán megy megbízhatóan, pedig ezt a funkciót én is vártam, a pulzusmérésre külön szenzort ne is említsük.
Szóval nem estem hanyatt a készüléktől, főleg azért, mert számomra megszokott funkciókat egyszerűen kivettek a rendszerből és sok másikat meg annyira lebutítottak, hogy szinte fáj.Illetve olyanokat írtál róla amiket más tulajdonos nem tapasztalt.
Mutasd meg, hogy a Note 3-hoz képest kiherélt funkciókat hol találom meg, ha meg erre nem tudsz válaszolni, akkor esetleg fogadd el, hogy sajna ezek tények.
-
Parallaxis
addikt
válasz
maximilian4 #12 üzenetére
1./ Nem kötöttem bele, sőt megvédtem.
2./ Miért fáj neked, ha valaki leírja a valóságot róla?De nyugodtan megcáfolhatsz...
Ja, neked nincs kézben a készülék, hogy valós véleményt alkoss róla? Akkor mégis mi a problémád???
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest