Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
A legtöbb részét már megcáfolták, de a jb-függetlenítés témához: a jb után van, hogy hónapokat kell várni a függetlenítésre. nagyon nem ez a lényege, egyébként egy idevágó hsz:
rootolod a telot a , hivatalos marketen program letöltésével, majd ugyancsak a marketen le lehet szedni a függetlenitő progit és már nem is hálózat függő a galaxy s. Szóval nekem ezért lesz mindig is androidos telóm.
persze nekem mindegy, ti döntésetek, de inkább ne legyen indok, mert így nem kerek. nekem az lenne a legjobb, ha a root és a jb is engedve lenne, de ha csak a root lesz engedélyezett az sem zavar, nem kardoskodok ellene tovább, mert érdekes, hasznos téma az is.
------------------------
A témához: nem érdekel miben milyen chip van, androidon sokkal rondább, döcögősebb a legtöbb a cucc, ez érdekel. más nem. a hivatalos google phoneon talán utóbbi nem annyira jellemző.
114: nálatok ennyire egyező a stílus? komolyan kérdezem!

-
majom2
senior tag
Bog, én ezt nem egészen értem. tudomásom szerint a rootolással ugyanúgy lehet függetleníteni, mint a jailbreakkel. vagy akkor prejudikáljuk, h az iphone-os tutira függetleníteni akar, az androidos meg nem?

amennyire tudom a droid gyártók ugyanúgy tiltják a rootolást mit az apple a breaket. ugyanúgy garanciavesztéssel jár. akkor mégis mitől lenne ez megtűrtebb mint a jailbreak (ami ugye amerikában hivatalosan is legális)? javítsatok ki ha tévedek, de ugyanúgy ott is rendszerbug-okat használnak fel a behatolásra, mint az almatelefonnál. mégis mitől lenne ez akkor megtűrt? nekem nagyon úgy tűnik, h a két eljárás csak a nevében különbözik.
mindenesetre nekem baromira antigyógyszerész lesz, ha engedélyezitek a rootolást a fórumokon, miközben a jailbreaket tiltjátok...
-
Skynet258
veterán
Belevehetitek a cikkbe az Samsung legújabb lépését ami a Galaxy Tab-ot érinti, nevezetesen, hogy ők most úgy kezdenek el védekezni a főzött ROM-ok ellen, hogy x ROM-ot felteszi az ember (hivatalost), amiben van egy cheksum ellenőrző boot réteg - ezután már csak olyan ROM-ot lehet feltenni, amit ismer ez a download réteg, és tartalmazza az adott checksum-ot (ami értelemszerűen a főzelékekből hiányzik). Ez még elég új dolog, és egyelőre megoldás sincs rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Crypto Trade
- Gurulunk, WAZE?!
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Lexus, Toyota topik
- Arc Raiders
- Androidos tablet topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Silvercrest Rajztábla
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest