Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz Bog #94 üzenetére

A legtöbb részét már megcáfolták, de a jb-függetlenítés témához: a jb után van, hogy hónapokat kell várni a függetlenítésre. nagyon nem ez a lényege, egyébként egy idevágó hsz:

[link]

rootolod a telot a , hivatalos marketen program letöltésével, majd ugyancsak a marketen le lehet szedni a függetlenitő progit és már nem is hálózat függő a galaxy s. Szóval nekem ezért lesz mindig is androidos telóm.

persze nekem mindegy, ti döntésetek, de inkább ne legyen indok, mert így nem kerek. nekem az lenne a legjobb, ha a root és a jb is engedve lenne, de ha csak a root lesz engedélyezett az sem zavar, nem kardoskodok ellene tovább, mert érdekes, hasznos téma az is.

------------------------

A témához: nem érdekel miben milyen chip van, androidon sokkal rondább, döcögősebb a legtöbb a cucc, ez érdekel. más nem. a hivatalos google phoneon talán utóbbi nem annyira jellemző.

114: nálatok ennyire egyező a stílus? komolyan kérdezem! :)

• majom2

senior tag

válasz Bog #94 üzenetére

Bog, én ezt nem egészen értem. tudomásom szerint a rootolással ugyanúgy lehet függetleníteni, mint a jailbreakkel. vagy akkor prejudikáljuk, h az iphone-os tutira függetleníteni akar, az androidos meg nem? :F
    amennyire tudom a droid gyártók ugyanúgy tiltják a rootolást mit az apple a breaket. ugyanúgy garanciavesztéssel jár. akkor mégis mitől lenne ez megtűrtebb mint a jailbreak (ami ugye amerikában hivatalosan is legális)? javítsatok ki ha tévedek, de ugyanúgy ott is rendszerbug-okat használnak fel a behatolásra, mint az almatelefonnál. mégis mitől lenne ez akkor megtűrt? nekem nagyon úgy tűnik, h a két eljárás csak a nevében különbözik.
    mindenesetre nekem baromira antigyógyszerész lesz, ha engedélyezitek a rootolást a fórumokon, miközben a jailbreaket tiltjátok... :U

• Skynet258

veterán

válasz Bog #94 üzenetére

Belevehetitek a cikkbe az Samsung legújabb lépését ami a Galaxy Tab-ot érinti, nevezetesen, hogy ők most úgy kezdenek el védekezni a főzött ROM-ok ellen, hogy x ROM-ot felteszi az ember (hivatalost), amiben van egy cheksum ellenőrző boot réteg - ezután már csak olyan ROM-ot lehet feltenni, amit ismer ez a download réteg, és tartalmazza az adott checksum-ot (ami értelemszerűen a főzelékekből hiányzik). Ez még elég új dolog, és egyelőre megoldás sincs rá...

Új hozzászólás Aktív témák