Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
eladó 5 ezres címletű internetutalvány, bontatlan, ára: 4000!
-
okib4100
aktív tag
válasz
Depression
üzenetére
Mindaddig amíg a kellő pénzösszeget nem kapom meg érte kiskezembe, viszonylag kicsiny empátiát tanúsítok az iránt h a vodának mi a jó üzlet.
Ugyanakkor érdemes megfigyelni az "ajándék xyz" mint marketingeszköz mágikus erejét. Sok esetben egy amúgy nem túl értékes cuccal is el lehet hinteni a fogyasztóban az "ajándék, érted, de jól jártál b+" percepcióját. Ld. a szeptemberi omnia start amikor a 150 ezres készülék mellé járt egy ~30 ezres házimozi (már akinek jutott)
Kicsit ilyen az ajándék blútúsz headsetes t280-as SE, mivel nem éppen egy übermájer plantronics van a csomagban (újonnan kb 6500), ráadásul nincs külön töltője se.
Bár miután 5e/db-ért vettem 2 pakkot vodánál, és a másikat továbbpasszoltam majd 4e profittal, ergo 1e forintért jutottam a sajátomhoz, inkább kussolok
-
okib4100
aktív tag
SZVSZ az előzőhöz képest erősen kamuszagú ez az eksön. Ha jól emlékszem, ott 6 hónap ingyenesség járt (akkor is ha 1 évre szerződtél, modem nélkül), itt most csak 3, cserébe ha 2 év hűséget vállalsz, adnak egy kilencezerkétszáz forintos [link] mikszoft mobility pakkot, amire lássuk be jóval kisebb az igény mint 3 hónap további fél havidíjra, ráadásul a MS cucc csak az első 3500 efinek jár.
Ami még érdekes, az az h az oldal szerint [link] modemvásárlás nélkül lehet 1 évre szerződni, a részvételi feltételek [link] 9. pontja szerint viszont: "Az akció keretében nincs lehetiség a kedvezmény igénybe vételére modem vagy adatkártya vásárlása nélkül. Az internet
tarifacsomagokkal telefonkészülék nem vásárolható."Vagy a "kedvezmény" a mikroszoft csodát jelenti?
Gondoltam megvárom mi lesz mától, hátha jobb akciót hoznak ki, meg március 10-ig él a legutolsó t-mobil csomag, hát jól ráfaragtam. Max akkor térek át vodára, ha a cég tényleg ad netutalványt, egyébként marad a t-mo.
-
Depression
veterán
Nem azt akartam mondani, hogy ez egy reklám, hanem azt, hogy a cikk felér egy reklám tájékoztatói minőségével. (a "vagy mi a szösz?" erre akart utalni)
Igenis hiányolom a linkeket, hogy az erre kíváncsiak honnan tudnának tájékozódni. Sem az előzményekben nincs benne a mobilinternet körkép, sem a Vodafone erre az akcióra vonatkozó oldalát nem találni sehol. -
Eddig is féláron volt, csak most jár hozzá Microsoft bigyó. Éljen-éljen

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Depression
üzenetére
Egy cikkbe bele kéne, a legutolsó mobilinternet körképünkben benne volt. Ez viszont egy hír ami nem tartalmaz minden információt csak az új akcióról tájékoztat.
Persze, természetesen reklám, ahogy eddig is minden hírünk, cikkünk, mondatunk és hozzászólásunk reklám volt, valójában eladtuk a lelkünket is a vodának/nokiának/pannonnak/samsungnak/sonyericssonak/técsoportnak (megfelelő aláhúzandó).
-
CSorBA
őstag
válasz
Depression
üzenetére
Egyetértek teljesen! Én is nyitom meg, h. akkor tájékozódjak pontosan mennyibe kerül, erre semmi konkrét...
-
Depression
veterán
Ez itt most a reklám helye, vagy mi a szösz? Egy cikkbe nem illene beleírni a konkrét csomagokat, árakat, forgalmi korlátokat, hűségidőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest