Hirdetés
- [Re:] Xiaomi 12 - az izmos 12
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- [Re:] Meghívásos rendszerben tervezik a Nothing phone (1) árusítását
- [Re:] Bemutatkozott a Xiaomi 12S Ultra
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iOS alkalmazások
- [Re:] Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- [Re:] Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
aktív tag
penzmosas
-
Fecogame
veterán
A YT videó alapján jó nagy szívás volt a cseréje.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
radi8tor
MODERÁTOR
Van már 12-es iPhone is 3700 EUR-ért fent. [link]
⭐ Stella
-
oriic
HÁZIGAZDA
1 dollárról indult a licit, az a szép.
Live-Die-Respawn
-
C64
őstag
Nem biztos, hogy elkelt ennyiért! Csak feltolták az árat 86k dollárig, de semmi sem garantálja, hogy ki is fiztetik érte!
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
-
kakuk.tamas
addikt
Állítólag maga Tim Cook vette meg, hogy tudják a mérnökeikkel tanulmányozni, hogy hogyan lehetne iPhoneba is tenni C-s csatit…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 13 Pro 256GB ~ Apple Watch 7 45mm ~ Apple iPad Air 5 M1 ~ ASUS TUF F15 (2021) ~ Xiaomi Mi Electric Scooter Essential (hacked) ~ Telekom 2000/1000 ~
-
5w40
kezdő
Mikor jön a hír, hogy perbe fogta az Apple a diákot?
Bármilyen kérdésre, amelyeket felteszünk magunknak az életben, az összes választ megtaláljuk, ha mélyen magunkba nézünk.
-
-
Úgysem lesz usb-c-s Iphone, max csak magsafe lesz. Kár volt erőlködni. Persze tandíjra jó lesz. Ha már sugar daddy nem jöhet szóba.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Samsung 870 Evo 1 TB inside :-))
-
Diokhan
addikt
Szerintem ennek semmi értelme. Nem használhatja a telefont napi szinten, nem állíthatja vissza és nem szedheti szét. Mintha vettem volna egy trabantot benne egy teljesen értelmetlenül belerakott 1UZ-FE, amit nem használhatok, mert nem működik, hiszen csak bele csavaroztam a helyére, de előtte jól szét barmoltam a motorteret, hogy bele férjen. Idő és rengeteg pénz pocsékolás.
Scully: ...és úgy éreztem, mindenki engem üldöz. Mulder: Most legalább tudod, én hogy érzem magam általában.
-
scdlsc
tag
válasz
pusszycat #12 üzenetére
"Ha már sugar daddy nem jöhet szóba."
Szóba jöhet, de van amikor az ember nem alkuszik!jegyüzér: Dögvész beugrók itt kaphatók!
Ford Fairlane: Aratsz egy temetésen? Te aztán nagy geci vagy.
jegyüzér: Kösz. Kell beugró?
Ford Fairlane: Mennyi?
jegyüzér: Háromszáz.
Ford Fairlane: Háromszáz? A csajoknak még csak száz volt.
jegyüzér: De ők le is szoptak.
Ford Fairlane: Oké, nem alkuszom. Háromszáz. -
C64
őstag
Nincsen szankcinálás. Jogod van elállni a vételtől. Nem kötelező megvenni. Erre van külön opció a licit után. Viszont az eladó beállíthat olyan védelmet, hogy olyasvalakik ne licitálhassanak akik pl. friss reges vagy az elmúlt 2 vagy 3 stb hónapban 3 vagy 5 stb alkalommal nem fizettek megnyert vagy leütött licitet, azonnali vásáráson vett cuccot stb. Azt is beállíthatod, hogy pl Afrikai meg Ázsiai vevőd nem lehet stb. Ezeket mind be kellett konfigurálnom nekem is mert sokszor volt, hogy nem fizettek vagy olyan ütötte le aki Indiában él, ahova nyilván nem szeretném küldeni...
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
Kasya
nagyúr
Inkább támogattam volna Strange Parts munkáját.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas hírverést kapott a svájci diák izgalmas projektje, az eBay-es aukció pedig szinte felfoghatatlan összegig kúszott fel.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- [Re:] Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Jövedelem
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo G505s Amd A10-5750/8GB DDR3/Radeon R5 M200 2GB/Samsung SSD/Blu-ray notebook
- HP Pavilion 17-e142sg 17,3 Led/i5-3320M//gb DDR3/128GB SSD/ 2-3óra akku Szép állapot!
- Eladó fél éves Gaming Config I7-11700F/Gigabyte RTX 3070/16GB RAM/1.5TB SSD
- ASUS NVIDIA RTX 3080 10GB GDDR6X OC LHR - EMAG 3 év garancia
- Sapphire Pulse RX 6600 XT
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Tata
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs