- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Csak közben a QC nem bírja a termelést, az aktuális top Snapiból olyan készletet köt le csak a Samsung, hogy ha akarnának sem tudnának időben jönni. De nem is akarnak, azt kész. Pedig az LG mint vállalat az egyik, ha nem a leginnovatívabb a piacon, olyan megoldásokkal, amik sehol máshol nem tűntek fel.
-
psajti
aktív tag
Pedig amúgy egész faja telefonokat össze tudnak rakni, csak megelégednek a félmegoldásokkal sajnos. :/ Pont egy másik topikba írtam le, hogy van egy jó lencserendszerük + kameraszoftverük amit V30-on szépen ellensúlyoztak is egy a többi flagshipnél jóval kisebb kameraszenzorral. Bár így is jó képeket lő, és hozza simán a többi gyártó szintjét, hogyha beletettek volna egy bőven rendelkezésre álló nagyobb szenzort még akár köröket is verhettek volna a konkurenciára ha nem elégedtek volna meg a félmegoldással. És számomra ez roppant dühítő, mert nagyon bejövős volt nekem a V30, de ebben a formábal teljesen kiesett mint lehetséges opció főleg, hogy idestova 2 hét múlva mutatják be az újabbnál újabb telefonokat. És sajnos lehet vannak még sokan akik így gondolkodnak.
-
psajti
aktív tag
LG lassan már nagyon meg van csúszva majdnem egy egész évet. Mire itthon kapható a SD835-ös modelljük addigra más már nagyban készül a 845 bemutatására. Szvsz hagyni kéne a csába a G szériát és tavasszal hozni a V-t (de nem úgy mint ahogy most a V30s-t). Sajnos szerintem rossz irányba haladnak, hiába hoznak pofás telefonokat amik amúgy tetszenek, ha mindig a konkurencia mögött kullognak. Picit agresszívebb üzletpolitika kéne nekik és máris sikeresebbek lennének. Ha ezt az évet még kihúzzák valahogy, talán a mobilrészleg új vezetője összerántja majd a dolgokat.
-
Hg3X
tag
Ez a hátlap olyan fura szerintem... Nem csúnya, de valahogy nem is olyan kiemelkedően szép...
-
zoleeno1
veterán
válasz
GeryFlash #25 üzenetére
Ha sok alkalmazast tartok memoriaban, akkor jelenleg a mate 10 pro 6 gigajabol 2.6 a szabad. Ami, ha 4 lenne benne, csak 0.6 lenne. Megnyugtatobb, hogy nem ennyi
Termeszetesen mindenre eleg a 4 giga, még. Ha meg elfogy bezarogat majd. De, ha high-end telot gyartanak, aminek az ara is olyan, akkor joggal elvarhato, hogy pakoljanak is bele mindent, amit az aktualis csucsokba belepakolnak... Egyebkent is, egy regi mondás szerint, rambol sosem eleg
-
zoleeno1
veterán
Csak a tar növekszik, de marad a "csak" 4 csiga ram? Igazan bele pakolhattak volna meg 2-t, ha mar valami pluszt akarnak adni, plusz pénzért.
Ami meg nalunk megy toketlenkedes, a magyar piacon, LG reszerol, egesz egyszeruen nevetséges... -
no more
veterán
Megérdemlik a jelenlegi sorsukat, azt sem tudják már, mit csinálnak...
-
dajkapeter
senior tag
válasz
tomboy0013 #18 üzenetére
Úgy legyen!
-
Fryskitt
addikt
Nem semmi. Lassan egyáltalában nem kell semmilyen felhő. Bár manapság a streaming terjed, talán nem kell nagy tárhely.
-
atike
nagyúr
Mivel már az alap V30 árát is ennyire elb*szták itthon így kiesett a látókörből sajna... Na de akkor egy 256-os mennyi lesz (lenne) itthon...?
H*lyék ezek. Konkrétan. Nagyon jó telefon, sőt. De az, hogy ennyivel késve jött még csak-csak megbocsátható lenne... Na de ezen az áron? Fanatikusnak kell lennie, hogy megvegye valaki. Igen, csökkenni fog, nyitóár... De mire csökken már a konkurencia következő csúcstelói is kint lesznek (miáltal az előzőek - azaz a V30 "ellenfelei" - még olcsóbbak lesznek....
Szóval vagy időben kellett volna jönnie vagy elfogadható áron. Ebből egyik sem sikerült - tuti siker lesz...
-
hemaka
nagyúr
Mekkora extra.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #15 üzenetére
Persze, csak fél éve megjelent termék. Annyiért meg drága.
-
moleculez
veterán
ET News😂
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #13 üzenetére
Nem, csak a V30 sem friss telefon már, plusz hiába érkezik frissen a piacra, ha árban a konkurencia jobb nála.
-
tomboy0013
veterán
válasz
dajkapeter #9 üzenetére
Miért a Note 257-tel nyitott?
-
h4h01
senior tag
Jól kinyírta a Samsung ezt az MWC-t.. A többi gyártó részéről meg tök érthető hogy kihagyják..Idei csúcsmodellbe illik is belerakni az idei csúcslapkát..
-
janeszgol
félisten
válasz
dajkapeter #9 üzenetére
Az S8 pedig 208k szintén ott, az S8+ meg 240k.
-
Quqesz
nagyúr
Szóval 300e a v30 a mediában....ez még nem us lenne akkora baj, ha közben a samsung ára nem esett volna ennyit. Így egy note8 olcsóbb lassan(használtról nem is beszélve)
Ha nem töketlenkedtek volna, akkor ütős lett volna.... -
törölt tag
A hátlapi gomb nekem sem a kedvencem ilyen formában. G4-en egyből kézre állt, amikor használtam, G6-on meg mindig elfelejtem, hogy mikor kell nyomni, mikor hozzáérni. És ha lezárt képernyővel megnyomod, akkor előbb feloldja (az érintésre), majd vissza is zárja egyből (gombnyomás).
Plusz mivel a hátlapba simul teljesen, nem is lehet érezni, hogy hova tedd az ujjad.
-
roli543
őstag
Micsoda újítások
-
Matada2.3
veterán
Legalább most már lehet itthon is kapni, kár hogy megkésve már nem a legjobb ajánlat.
-
judas13
addikt
Ezzel a hátlapi LG dizánjal egyszerűen nem tudok megbarátkozni bármennyire is jó belül teszem azt...
Tudom izlések és.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest