Hirdetés
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Apple Watch
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én sokat foglalkoztam ezzel a HT témával és végül azt kell mondanom, hogy:
Ha ront is nem releváns értéket (56 vs 54 átlag), de ha javít, akkor számottevően javít, BF3 Multi teszt, 5 Map:
Most így kevésnek tűnhet a 10%, de ez már egy olyan érték amire lehet mondani, hogy igen, ez kiemelkedő teljesítmény a HT OFF-hoz képest.
2 magnál meg a HT szerintem szinte csak segíteni tud, hiszen sok olyan program van ami 4 szálat igényel. 4+4 szálnál ez komplikáltabb.
-
Meglepne, ha tudnál olyan tesztet mutatni, ahol az i3-mal a HT rontja a sebességet, mert ez a probléma az i7nél jön elő, ha előjön - a linkeld teszt is i7es, ráadásul Nehalem.
Egyéb kérdés? Igen, miért kell megszállottan olyasmit bizonygatni, amire egyetlen darab bizonyítékot nem tudsz mutatni, és ha már egyszer belinkeltél egy fals tesztet, akkor miért kell még nagyobb marhaságokat állítani ahelyett, hogy elismerned, hogy mellényúltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest