- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim Tonic #89 üzenetére
Szerintem meg totál .... csinálsz magadból, nem veszed észre? Amit írtam teljesen egyértelmű volt, más is értette láthatod. Most pedig mások helyesírásába kötsz bele... Mi vagy te, moderátor? Mr. Igazságosztó!
Ha mélyebben beleássuk magunkat a jelentésekbe valóban igazad van. Tudom erre vágysz, hogy ezt leírja valaki. Nem tudom mitől lesz jobb az önérzeted, de ha ez kell hát ez kell neked. Bár senki sem tagadta a szavak jelentését. Csupán azt, hogy tök felesleges volt a rugózásod ezen, hisz egyértelmű volt mire gondoltam.
Szóval: igazad van kedves Jim Tonic, a GPU is VGA, tehát a megfogalmazásom nem elég pontos.
Most jobban érzed magad remélem.
Ja és egy mondaton belül lehetőleg ne írd kétszer a "hogy kötőszót, mert az helytelen!
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Jim Tonic #42 üzenetére
Nem a vállalat tervezi a hardvereket és írja a szoftvereket, meghajtókat. Pár vezető programozónak, fejlesztő csapatnak, mérnöknek, felajánlana egy csábító összeget mennének. (van az a pénz mint mondják)
Én inkább nem látok következetes stratégiát, egyik nap fejlesszük ebbe az irányban, másiknap másikba. Attól függ az igazgatótanács milyen bugyit vett reggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Packeta
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest