Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
#16820480 #103 üzenetére
Ez is igaz!
Viszont a Xiaomi úgy lehet első (ha lesz valaha), hogy a értékesítései 90%-ka kínában történik, ami így viszont azért elég sommás. A vakok közt a félszemű Yoda esete lenne.Szerk:
Az Apple akár meg is lehet, ezt nem vitatom. Sőt igazából azt sem, hogy 10 év alatt akár a Samut is lenyomhatják. Bár ennyire előre nem szaladnék a technológia világában - már ami a teoretikus jóslásokat illeti.
Csak az elmúlt 8-10 évben hány nagyágyú szűnt meg vagy került kalapács alá vagy a piac legaljára? -
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
Mit jelent a hivatalos forgalomban? Nincs viszonteladói hálózat, behozzák (értsd megrendelik külföldről) az országba és törvények adta keretek között árulják. Ettől még nincs hivatalos forgalomban, nincs képviselete, nincs semmilyen support hálózata. Ergo a Xiaomi nincs európában vagy az országban hivatalosan, mint bejegyzett bármilyen cég.
Én is árulhatnám, Te is és mindenki más (ahogy az összes létező kínai csodát, bármelyiket), aki eleget tesz az adófizetési és áfa kötelezettségnek. De ettől még a Xiaomi nem árul a saját piacán kívül. Hol a hivatalos forgalombahozás? -
Blyan
félisten
válasz
#16820480 #68 üzenetére
VIlágos, csak a saját piacukon kívül nem tudnának ilyen alacsony árakkal dolgozni, ezt kellene megérteni.
És amint 5-10%-ra csökken az árkülönbség már nem is lesz akkora kereslet rája.Ráadásul. miért is nem tudnak eleget gyártani? Akár gyártathatnának többet is, de az meg ugye megint költségnövelő.
Én elhiszem, hogy jók és sikeresek és nagy szó, hogy harmadik gyártók a világon. De kikerülve a nemzetközi piacra bizony lesznek egyéb árdrágító tényezők.
-
Blyan
félisten
válasz
maximilian4 #19 üzenetére
Persze értem én, a lényeg az lenne, hogy nemzetközileg a Xiaomi ettől még a béka seggét karcolja - erre utalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged