Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
A kinai mentalitasra gondoltam. A tudasommalsemmi baj nincs, ellenben a szovegerteseden lehetne fejleszteni.
Kirohanasrol pedig inkabb esetedben lehet beszelniKerlek olvasd el a tovabbi kommentjeimet is, valamint amikre reagaltam..
Ha nem veszed eszre a GooPhone ugyanazt csinalja, csak 2-3 szinttel durvabban..
-
Touch-ko
őstag
válasz
wertigo1984 #44 üzenetére
A masolos pelda akkor lenne helyes, ha a masolo szemely miatt kapnek rossz jegyet.
-
Touch-ko
őstag
A meretek valtozasat lehetett elore tudni. Mikor anno Cook megkapta az iPod-ot egybol tobb a meretet talalta jo megoldasnak. Az, hogy a keszulek meretet novelik attol meg nem lesz valami masolat.. Az iMac, iPod, MacBook-ok is kijottek kulonbozo meretben igy teljesen logikus volt a meretek megvaltoztatasa is.
Raadasul attol, mert valaminek most nincs ertelme egy masik ok vegett (pl felhasznaloi szokasok, etc, az nem azt jelenti, hogy a jovoben is fenn fog allni.. Tehat ha a szokasok valtoznak akkor az Apple is kovetni fogja oket.
Nem masol le telefont, tabletet, gepet, foleg nem ugy ahogy az O termekeikkel teszik azt mas gyartok. -
Touch-ko
őstag
Szerintem tobb mint 2 telefonjuk van evente.. Meglatjuk minlesz ha sikeresebbek lesznek. Szerintem egyre tobb telefont fognak kiadni.
"Tudjuk tudjuk Applet másolnak = nem szimpatikus"
Errol persze beszelhetnenk orakat, napokat... Maradjunk annyiban, hogy en nem tudom ertekelni masok szellemi tulajdonanak az ellopasat, legyen az barmelyik gyarto.
-
Touch-ko
őstag
Nekem nem szimpatikusak valamiert, de nem csak ez, hanem a kinai mentalitas ugy altalaban. Talan a masolas miatt is.
A cikk irta, hogy adnak ki majd tabletet, karperecet, tehat mindenhol probalnak ott lenn, amivel nincs is gond. A Samsung pont miattuk (is) szorul ki a kinai piacrol (marmint nem a kinai piacrol, a kinaban a piacrol).
Hosszu tavon eladasokban ha csak kinaban aruljak a telefonjaikat, akkor siman tobbet adhatnak el mint a Samsung. Mar most is erzodik ez a hatas, lasd Samsung legutobbi negyedeveit...
Hangsulyoznam, hogy nem vita, fika trollkodas vegett irtam le ezt!!!! Szoval ne vegye senki szemelyes tamadasnak a velemenyem!!
-
Touch-ko
őstag
Szerintem minden tekintetbrn ok lesznek a kovetkezo Samsung.. Hasonlo strategiat folytatnak a termekpaletta teren.
Oszinten szolva nekem szemely szerint nem szimpatikusak egyaltalan. Az el kell ismerni, hogy valamit jol csinal Kinaban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest