- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A Motorola is Air mobillal készül
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
#56474624 #283 üzenetére
"De ha feljebb is lépek, akkor is mindig meglesz a maga hátránya az LP-nek is a CD-vel szemben: mégpedig az, hogy nem zajtalan."
Kinek mi a zajtalanság... Ezt is írtam már. Kérlek ne csak write only módban kommentelj! (#211) GerykO hozzászólásomban már egyszer leírtam. Ajánlom, magam, alás szolgája!
"Hanghűség észleléshez fűződő viszonyáról meg annyit, hogy nem egy jó zenészt ismerek, aki otthon minihifin hallgat zenét."
(#252) GerykO Második off. rész. Ajánlom a read+think, after write mode-ot a topik érdemi használatához.
Én is találkoztam már igényes prostival, meg igénytelennel, hidd el, mind a kettő prosti volt.
Sosem voltam rászorulva ilyen szolgáltatásokra, viszont havert befizettük volna egy körre, de ki se mert szállni a kocsiból.Pedig milyen édesen csalogatta a kis fogatlan, és milyen jó felvétel lehetett volna belőle.
Szerintem attól ijedt meg a srác, amikor egy hasonlatban homlokhorpadással fenyegették meg.
Komolyan ilyen dolgokon szeretnél lovagolni? Ne vedd az életet túl komolyan, úgyis belehalsz...
(#285) Auratech:
Itt egy példa: (#283) Ba cy lus: "mert mondjuk van egy időszakom, amikor egymás után többször" Rongyosra koptatja, mint tini a Baywatchot.
Vagy az a faktoriális az marginálisan megváltoztatja a mondat jelentését? Ne egy speciális esetet vegyél alapul. Ha lenne 100 LP-d, és mindegyiket szeretnéd, elvégre azért adtál ki érte sok pénzt, akkor nem egyet hallgatnál sokszor... Vagy ez is logikátlan feltevés? Vagy csóró vagy és, "ha nincs ló, jó a szamár is" elv alapján élsz? Persze struccpolitika, csak vigyázz, nehogy úgy járj mint az Armageddon-ban, hogy épp egy ferritrétegen landolsz, mert az fájdalmas lesz.
Vagy te milyenre gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asztrofotózás
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- HP 65W töltő eladó
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest