Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Volt már efféle olcsó "xeon" nálam(az 4 magos volt), és az ilyen 2ghz alattiakat egy 3,5ghz-en ketyegő 3770k megveri, hát még ha 4 fölé húzza az ember. Én pont olyan szoftvereket használok, amiknek kell a proci rendesen, és kezelnek 4 xeon-t is. Tehát nem "gyerekjátékok", és szerintem simán az én 6 magosom megverne egy 1,9ghz-es 6 magos xeon-t, már csak az órajel hatalmas különbsége miatt is, amiket a 4magos xeon esetében is tapasztaltam.
Az ilyen 15 magos csodáknak persze nincs párjuk megfelelő környezetben, persze azokat meg másra nem lehetne használni. Pl.: Kétlem, hogy egy 780Ti SLI megfelelően ki tudna hajtani az alacsony órajelek miatt...
-
-
BlackSoft
addikt
Csak $6000? Ennél drágábbnak gondoltam a 15 magos procikat, mert láttunk már drágább csúcs szerver procit régebben
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest