Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ringman

félisten

válasz 8th #17 üzenetére

mindig csak a bölcsész és egyéb piacképtelen büfészakon végzett emberkék siránkoznak ezen.

hát a semminél sokkal jobb, nézd meg itthon a diplomás munkanélküliséget és hozzá a csak gimnázium/szakközepes/okj-s munkanélküliségi mutatókkal.

• 1dude

senior tag

válasz 8th #17 üzenetére

Vannak olyan papirok, amik jobban elfedik a tudatlanságot.

• hallador

addikt

válasz 8th #9 üzenetére

Szerinted egy közel-keleti illegális bevándorló, aki csak úgy minden papír nélkül megy valahova bármi másra is alkalmas lehet? Nem róluk van szó, hanem mondjuk közöttük is lehet mondjuk nővér, vagy ápoló. Az ukrán menekültek között pedig nagyon kétlem, hogy ne lennének legalább annyira szorgalmasak, mint akár a magyar, szlovák, lengyel, vagy cseh munkás.

#8 powerage76

Szeretem ezt a mentalitást, amit képviselsz. Ez arra emlékeztet, amikor egy német beszaladt szivárvány színű zászlóval a meccsre, majd orbanisztánban egyszerre mondta az igen képzett, és művelt szakmailag igen kiemelt szakember gárda, hogy 80 000 000 német meleg. Mert Brüsszel, meg Merkel, meg Amerika, meg mindenki aki nem lop egyszerre....
    Amikor meg kimentek a magyarok 3 busszal, horogkeresztekkel, meg petárdákkal miközben kifejezetten megkérték őket, hogy ne csinálják, akkor tudod mi volt ugye....

Ilyen magyarosan "De nem mindeni."

A szemetek, meg egy senkiházi nemzeti hőst lecsuktak egy hónapra, mert rendőröket dobált, akkor meg mindenki hibás volt csak a söpredék nem...

Mondjuk Magyarországon is mindig a rendőrök kezdik, tudod, nem söpredék, aki nem a meccs miatt megy, ki hanem a balhé miatt.

Milyen önkritika ember... Értem én a szittya székely nemzeti hős horthysta hozzáállást, csak esetleg magatokba kellene szállni, mielőtt mindenkit leszóltok, mert hát na 1000 éve Európa szívében kár, hogy mások meg régebben vannak ott, mégse verik a mellüket.

Ne szépítsük a lopáson alapuló nemzeti öntudat semmit nem ér....

Azzal nem lenne probléma, ha ez egy két szennyoldalon jelenik meg, de ha az állami médiában jelenik meg amit Ti fizettek, akkor baj van. Ha az ilyen mentalitást nem érzed gáznak, akkor nagy baj van....

Új hozzászólás Aktív témák