- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse92
tag
válasz
Klaus Duran #23 üzenetére
wuuut!?! o.O Ezt most miért kaptam?
-
eclipse92
tag
Minden újracsatlakozáskor teszteli a sávszélességet/vonalat a DSLAM-Modem közt, szóval rávehető a modem ki-be kapcsolásával hogy újrakonfigolja magát..de nem hiszem hogy ettől sokkal többet fog tudni sajna :/.
Nem lehet rossz ott élni
én MO-n lakok egy kis községben..Borsodban.. itt elég sz*r is.. és net is gyér.. szval még rosszabb
-
eclipse92
tag
Elég harmatos teljesítménye van tényleg.. a beállítja magát annyit tesz hogy a központuk (DSLAM) és a modemjuk kommunikál egymással.. és amolyan profilokat hoznak létre.. (sebesség profilok) amit stabilan tud tartani arra fogja magát beállítani. (addig játszik a sebességekkel amíg nem talál egy stabil pontot, ahova beállítja magát)
-
eclipse92
tag
válasz
Klaus Duran #9 üzenetére
Nyugi valszeg az sem otthoni net..
hanem valami szervergép..
én már egy 100/50essel vígan ellennék itthon..de hát.. itt nincs
-
eclipse92
tag
Az ügyintézés, ügyfélszolgálat sajnos tényleg ilyen.. nálunk is szakadozott a net.. nem cseréltek semmit csak valamit a vonallal szórakoztak.. de "kop-kop" szerencsére nem szakadozik most.. pedig az intimbetét HGW-jük van itt (a szerelő nevezte így.. ZTE ZXV10 H201L egyébként) .. és miért nem ment a net 1 napig? na mert a hálózatot VDSL-re állították és a HGW nem tudta.. a szerelő nekünk is adott volna VDSL képes eszközt..kiakarta cserélni..csak sajnos nem volt nála.. csak ez az intimbetét ZTE.. központból beállították hogy menjen ADSL2ről is és ennyit csinálták..de azóta legalább működik
mondjuk a vonal már 25/3 at tudna.. a HGW szerint.. (eddig ez 24/1,2 volt).. mert AnnexB ről átálltak AnnexJ-re.
-
eclipse92
tag
hm hát ez sajnos ilyen.. elég elavult technológia... az egyik szerelő mondta aki nemrég szerelte az ADSL-t hogy neki 10megabitből 3 van meg.. szóval..
én is várom már 2011 óta hogy történjen valami.. most történt.. VDSL-es DSLAM-ot kaptunk..viszont a hálózat nem bírná.. szóval kb semmi sem történt..
-
eclipse92
tag
Gratula!
tudom milyen rossz normális net nélkül.. én is szenvedtem anno 2 évig mobilnettel..
Bár.. most sincs sokkal jobb.. sajnos nálunk nincs se digi se upc.. és ez a max (ADSL 20/1).. a DSLAM pedig VDSL képes nálunk (nemrég cserélték) .. a hálózat viszont annyira ramaty hogy a 20as ADSL-t is nehezen tudja... (270méterre a DSLAMtól)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged