- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi12ster
tag
Kiakarnám próbálni, de nem indul el a letöltés. Megjelenik a gomb, rákattintok és egy 0 -át ír ki a felső sarokba.
-
wiggen123
senior tag
Két hete használom teljes megelégedettséggel
Egy alkalmazás nem akar települni per pill, ami hiányzik az eredeti Barcode Scanner, más problémát nem tapasztaltam.
(Helyettesiteni nem tudom, mivel az eredeti XBMC remote beállításait csak ezzel tudom átvinni másik telefonra, de sebaj, annyit be birok billentyűzni)
Sok gyári programot használok rajta, mivel már azok is teljesen elfogadhatóak.Köszönöm, hogy megosztottad velünk a munkád!
-
Nando36
tag
Akkor nálam lesz a gond, mert elindul és egy perc múlva megfagy, majd kidob a progi a launcherbe.
Néztem a CPUSpy-al a proci állapotokat, de furcsa amit látok.
Csak deep sleep, 300mhz, 600mhz, 800mhz, 1000mhz van. De ebből csak a deep sleep-et meg a 300 és 600mhz-et veszi fel?
Vagy lehet evvel a kernellel nem műkszik ez?
Ha jó lesz az Igo, szerintem ezen maradnék akkor huzamosabb ideig. -
Jhnny86
csendes tag
Még maradok ennél a ROM-nál mert elég jól befészkeltem magam benne
Sikerült frissíteni az Apexet ahogy mondtad! Köszi!
Ezekről az alkalmazásokról tudsz valamit?
com.android.backupconfirm
com.android.provision
com.android.sharestoragebackup
Csomaghozzáférés-segéd
Csomagtelepítő
Google Backup Transport
Hitelesítő adatok tárolója
Input DevicesMert ha van tapasztalatod akkor kitörlöm ezeket is
-
105kacsa
őstag
,,-Az Apex launchert érdemes-e frissíteni és ha igen hogyan?"-Rakj fel egy másik Lanchert,töröld az Apexet és rakd fel újra a frissebb Apexet(de nincs túl sok változás az újban sem).
DSPManager elöszőr fagyaszd ha nem okoz probémát csak utána töröld
Én ezt használom nálam ez a favorit[link](már Artix2 van de a defyplust a feleségem használja ezzel a rom-al nagy megelégedéssel) -
pont
csendes tag
Elsősorban, ajánlom ezt a romot mindenkinek, szerintem jobb mint a zenére hangolt kiadások.
MSB JB 3.0 volt a telefonomon ami kicsit akadósan ment néha, majd egyszer csak megadta magát, kifagyott, akku ki, majd visszarak, de nem indult el az oprendszer, megállt az oprendszer logónál, wipe cache, dalwik cache nem segített. RSD Lite-tal gyári rom visszarak, majd ezt feltettem.
Tehát, tökéletesen megy 5. napja, jobb a memória fogyasztása, nekem jobban, gyorsabban indul minden, mint az előzőekkel.
Azonban:
1. Tegnap észre vettem, hogy nem töltött a készülék hiába volt bedugva. Kábel ki, be majd felvette a töltést. Aztán kicsit babráltam, programokat indítottam, megint leállt a töltés. Monitor kikapcs, vissza kis idő múlva megint felvette a töltést.
2. A Galéria eddig tökéletesen szinkronizálta, a volt picasa szolgáltatás alá - mostmár ez is a G+ része, ha jól sejtem - feltöltött képeimet, ez itt nem megy valamiért.
3. A billentyűzetet nem tudom lecserélni ahogy eddig mindig sikerült.Ha ezekre van valami megoldás, várom itt vagy privátba, köszönöm szépen.
-
icom
csendes tag
Sziasztok!
"INVALID BATTERY"
Ezzel valaki tud kezdeni valamit?
Rom cserék közben történt és elutasítja az aksimat a telefon ismeretlen gyártóként és hát nem tölt rá semmit.
Valaki valami aksi instalálás szerű megoldásról hallott már, mert lövésem sincs, hogy mivel lehetne helyre hozni.
Köszi előre is a hozzászólásokat
-
zojjektum
őstag
Csak nekem tűnik úgy mintha a MSB JB 2-3 jobban muzsikálna (nem zeneileg gondoltam)?
-
Roland06
aktív tag
Üdv.!
Nekem újraindul folyamatosan többször is. (böngészés közben stb...)
Ötlet? -
Pimpa78
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy ezen megy már végre a hot-spot, mert 3.0-ba nem megy és azért néha jól jönne?
Egyébként nem cserélném le,a 3.0-t annyira tetszik.
Köszi a választ! -
gacsoi
senior tag
Feltoltam, és eddig nagyon meggyőző
Nekem csak a gombok fényerejével van gondom.
Autómatikusan állítja a fizikai gombok fényerejét ??? -
zojjektum
őstag
Már a MSB JB 2-3-nál is megakartam kérdezni a személyeknél hogyan lehet azt beállítani, hogy ne mutassa az e-mail címeket, mert roppant módon idegesít? Illetve vírusirtót használtok-e?
-
zojjektum
őstag
Mivel több vagy jobb, mint a MSB JB 2-3, mert azt elég jól belaktam és nem igazán van rá panaszom?
-
105kacsa
őstag
válasz
defygaben77 #8 üzenetére
Igen
-
defygaben77
tag
WR 2.1-re is mehet az itt leírt módon? Köszi!
-
R19
senior tag
Miben tér el a QCMX-től?
-
105kacsa
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hobby rádiós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest