Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
DDA40X
aktív tag
De gondolom a kamera dupla mivolta ellenére is egy fos lesz. Mint ahogy a OP és a Huawei kameráján kívül mindegyik kínaié az. Mindegy is, teszem hozzá, mert egyébként valszegy takony lassú lesz ezzel az SOC-vel..
-
Rothmanakos
tag
Jogos, egyébként pont az ilyen telefonok miatt mondják, hogy szar az Android, és váltanak sokan iPhone-ra, mondván, hogy az nem akad, gyors, stb. Bele sem gondolnak, hogy ez azért van, mert 100 dolláros telefontól várják ugyanazt, mint egy 1000 dollárostól. Első okostelefonnak megveszik ezt, mert olcsó, elsőre jó lesz, majd miután 2 appot nem tud letölteni úgy, hogy a gép ne haljon meg, ezt a "minőséget" azonosítja magában az egész Androiddal.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Rothmanakos
üzenetére
Nem fogsz nagyon sok másodvonalas Snapis kínai telefonnal találkozni, mert akkor nem ennyibe kerülne a dolog.
A Xiaomi más eset, mert az ő alapításukban pl a Qualcomm is szerepet játszott, a Meizu most egyezett meg velük, a Huawei ritkásan ,de tesz bele.
-
judas13
veterán
Nem rossz+Lesz ez még olcsóbb is, annyit majd már megérhet sztem.
Az értesítési LED info máshonnan jött gondolom mert a cikkben (én) nem láttam.Továbbá felháborodva vettem tudomásul a Notch elhagyását.
-
<Adamsky>
nagyúr
+1
Egy ideje tart már ez a tendencia ("fejlődési" irány). A drága telefonokkal sajnos lassan már csak az AnTuTu-ban elért pontszámaikkal lehet villogni.
(#4) Duliee
"Nem sok mindenre, egy ráncfelvarrt ezer éves SoC ..." - nagy kár!
Vajon mennyivel lett volna drágább egy rendes SoC-al? Az biztos, hogy nem annyival, mint amennyivel sikeresebb (lehetne). -
forgonati
őstag
Úgy látszik a hasznos dolgok már lassan csak az olcsó kategória privilégiumai lesznek. Jack, értesítési LED, SD slot.... Az ilyen drága dolgok már nem férnek bele néhány csúcsmobil 800-1000 Eurós árába. Szánalom.
-
<Adamsky>
nagyúr
Jé, egy telefon.

... ilyet is rég láttunk már itt a Mobilarénán.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajna nem tudom, hogy mire elég az MT6739, de ha a GUI-val elboldogul, akkor ez egy sikeres készülék lehet.Hmm... jack csatlakozó, értesítési led, 5 Ghz-es wifi, dual-SIM + SD ... már többet tud, mint sok túlárazott tepsi.
... még, ha NFC is lenne benne ...
-
cinemazealot
addikt
Baráti!

Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Gaming notebook topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezeknek a telefonoknak nem látom értelmét pl egy Redmi 5A mellett.