Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Predator2
üzenetére
En a gyermekemnek egy Maverick Strada MT-t vettem, az olyan 50-60 ezer korul kene legyen. Sajnos olyan verziot kaptam, ami Nikkel aksis volt, es sajnos a regi elektronika nem jol kezelte a LiPo aksit. (Nem volt benne LiPo allas, igy az aksikat a fiam tulmeritette.) En azt ajanlom, csak olyat vegyel, ami gyarilag LiPo aksis. Ezek az uj, olcso nikkeles aksik csak szemetnek jok.
Amugy en atalakitottam LiPo-ra, es hamar ESC-et csereltem, akkor tettem bele brushless szetet. Ez a motor fele suly, mint az eredeti, megegyezo teljesitmennyel. Az 5Ah aksi helyett most eleg bele a 2.2Ah. Igy teljesen megtaltosodott, kapar, szaguld, ugrat, repul. Es mivel sokkal konyebb, nem torik. Csak ritkan. Minden nagyon f..sza!
Ha jol latom, most Quantumot arulnak. Ez valami hasonlo lehet... [link]
Nem tudom, hogy ez esetleg belefer a keretedbe?
Amugy Necronom forumtars nem szereti a Maverick-et, o szokott ajanlani mas autot. Szerintem keress ra a hozzaszolasaira. Ha olcsobban kapsz jobbat, az csak jo lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest