Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phvhun
őstag
Csak annyit fűznék ehhez hozzá, hogyha egy egér még garis, és akármilyen meghibásodásra utaló jelet látsz, legyen az görgő megbízhatatlanság, vagy néha a usb csatlakozás hang windowsban, és az egér megállása egy pillanatra, ( tehát tényleg akármi ! ) akkor vissza kell vinni gariba, meg se nézik, egyszerüen cserélni figják 1 héten belül, és van egy új egered a 2 éves helyett.
Viszont ha szétszeded, akkor már lehetnek problémák ezzel a folyamattal. -
Phvhun
őstag
válasz
Benhill
üzenetére
Van vagy 5 féle DA, de mindegyiken ugyanolyan a gumi, szóval mindegyik legyünn.
Nem az egér miatt van a dupla katt, hanem a mikrokapcsolóban fárad az anyag.
Szoftver meg nem szól bele, az hogy 100ból 1 szoftver nélkül, vagy szoftverrel 2 az placebo.
Ha ki be huzkálod a cuccot, az nem minden esetben előnyös
Egyébként 500/db-ért tudok adni pontosan olyan mikrokapcsolót, amit írtál. -
Phvhun
őstag
WD-40-et ne fújjatok egérbe, mert egyrészt épp hogy szigetelő hatású, másrészt ha pl belemegy a görgő encoderébe, akkor nem lesznek érezhetőek az akadások a görgetések között, ami zavaró.
Kontakt spray teljesen elpárolog fújás után, szóval ártani nem árthat, de a problémát nem oldja meg véglegesen, mivel anyagfáradás okozza a duplaklikk problémát.Egeret tisztítani a legjobb úgy, hogy teljesen ripityára szeditek, és vízben megmossátok az alkatrészeket. ( elektronikát és teflon talpakat kivéve. ) A görgőről a gumit leszedve könnyebb tisztítani. Aljáról a matricákat érdemes leszedni.
Ha a teflontalpat óvatosan szeditek le, akkor működőképes marad.
Egyébként nem feltétlen kell hyperglide-ot venni, 300ft-os kínai teflon talp is ugyanolyan.
Nekem [ilyenem] van a diamondbackemen, és tökéletesen csúszik.Ha már elkezdett lekopni a gumiborítás az egér tetejéről, akkor mint ahogy előttem írták, erősebb dörzsöléssel lejön az egész, és homogén felületet lehet csinálni. Ezek után plastidip-el vissza lehet fújni rá a gumis felületet. (ezt nem próbáltam, csak tipp)
Ha még kérdésetek lenne, irhattok, már javítottam vagy 10 DA-t mindenféle hibával, szóval van egy kis tapasztalatom.
Szerk: (#1946) S.J. : 3k-ért meg tudom javítani neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Crimson Desert
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)