- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.akoska
újonc
válasz
zsolt_64 #36539 üzenetére
Rendeltem uj sd kartyat
Igen felvillan aztan elinditja a meghajtott untana hallom hogy kikapcsol es megint bekapcsol es utana megy folyamatosan minden.Volt olyan hogy usb meghajto nelkul nem akart elindulni az rpi pedig minden eredeti beallitasba volt.1 szo mint 100 mindig instabil a rendszer.Volt olyan hogy frissen ujratelepitettem es a telepites befejezesenel ahol a nyelvi dolgokat kene felrakni hibat irt ki de azta ment minden.Ja a tap 5 V 3 A
-
k.akoska
újonc
Gyári tap,2.5 1 tb usb es a pirol veszi az áramot.Tehat amikot ujra rakom a rendszert akkor mindig klappol minden kb 2-3 hetig.Volt olyan hogy csak ugy szimplan ujra inditottam a pi-t es utana elkezdett vacakolni.Elotte meg jó volt.Sajnos a plex servert az elerheto informaciok alapjan nem lehet terminalbol telepiteni igy sajnos kell egy felulet hogy letudjan tolteni es telepiteni.Es mivel most a terminal se megy igy nem tudok frissiteni se.
-
k.akoska
újonc
Sziasztok!
A segítsègeteket szeretném kérni.
Van egy raspberry pi 3 b+ hutovel amire a legujabb raspbian van feltelepitve.(destop verzio az ajanlott programokkal).A rpi-t vnc keresztul szoktam iranyitani a laptopomrol.Az rpi-n folyamatosan fut a Plex server.A problemam az hogy rendszeresen problemak vannak a raspbiannal.Jelenleg elindul minden program de a chromium es a terminal nem.A servert akartam frissiteni de mivel a chromium nem megy igy nem tudtam letolteni a telepito fajlt.A laptopon letoltottem a telepitott termeszetesen a raspbian verziot amit atmozgattam a pi-re de azt se inditja el.A server mukodik van internet.Ha ujra inditom a rpit akkor nem megy.Mindig tobbszor ujra kell inditanom hogy elinduljon a server.A server egy sima kulso vinyorol veszi az adatokat ami usb van rakotve.Tobbszor is ujra kellet telepitenem a raspbiant mert 2-3 het utan mindig van valami baja.Volt hogy elment az aram es be se akart bootolni.Mi lehet a baj? Micro sd kartya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged