- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
válasz
Mr Dini #39930 üzenetére
MyGica T230C - a C fontos, az offisől sztórban van A verzió is, az tudtommal nem jó.
Én 2018-ban játszottam vele, kellett hozzá 2 fw fájl, a dvb-demod-si2168-02.fw és a dvb-demod-si2168-b40-01.fw. Régen volt, a mostani LE driver ellátottságát ilyen szempontból nem ismerem.
Vagy egy rtl-sdr, fémházas vevő amivel "bármit" vehetsz, jó pl. 433Mhz-es kommunikáció visszafejtéshez is. Nekem van mindkettő, én at rtlsdr-re szavazok. -
its_grandpa
tag
válasz
evilskati #31721 üzenetére
Annyira jelentős a különbség, hogy a MYGICA Official Store-ban is külön írják,hogy "not 230C".
Én EZT vettem, kicsit olcsóbban.Kipróbáltam W7 alatt a hozzá kapott üveg gyöngyökkel - távirányító,antenna - és működött a T (terra,MindigTV) de én látom az adótornyot.
Én is Libreelec alatt használom, csak a Milhouse féle 9-essel és DIGI-vel a kábel tv-re (DVB-C).
De már 2 éve is volt hozzá OpenELEC-es fw verzió (igen, a /lib/firmware alá kell másolni őket).Olvass szerintem: Linuxtv ; Tvheadend fórum ; Azbest és a hozzászólások.
Remélem életet tudsz lehelni bele.
-
-
its_grandpa
tag
válasz
kovbandi82 #31595 üzenetére
Nem, szerintem nem jól értelmezted.
Addig jó, hogy kell egy usb-s tuner de olyan kell ami tud DVB-C-t.
Belinkeltél egy DVB-T-s tunert és azt akarod a kábeltv-d koaxára dugni
Ezzel csak a földi (T=terra) sugárzású digitális adókat lehet venni, aka Mindigtv.
Az usb-s tunerról meg a #31531-ben írtam, egy oldallal ezelőtt.
Én kaptam hozzá antennát,távirányítót,cd-t, kipróbáltam win7-en is, működik.A tvheadend-el nem nézel TV-t, az egy szerver de n+1 kliens létezik minden platformra.
Mai mottó - az életben maradáshoz kell minimális önerő is.
Azbest-nek is van egy jó bár rövid leírása a T230-ról.
-
its_grandpa
tag
Egy csak T2-t tudó tuner 21.50 $-ért nem tűnik jó üzletnek.
Én 1 éve 23.75 $-ért vettem egy Mygica T230-at de most 22.50 $ az Alin és C-t is tud.Azon el lehet vitatkozni,hogy fizikailag melyik a jobb kialakítás de usb-t több eszközön lehet használni.
Én DIGI-s vagyok kellett C.
Tvheadend-et beállítod a PI-n és a világ bármely pontjáról nézheted a saját előfizetésed net-en keresztül, tabletről,notiról,telefonról. Egy mux-on belül pedig akár több eszközzel is egy időben, ha minden igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged