- iPhone topik
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
válasz
Mr Dini #39930 üzenetére
MyGica T230C - a C fontos, az offisől sztórban van A verzió is, az tudtommal nem jó.
Én 2018-ban játszottam vele, kellett hozzá 2 fw fájl, a dvb-demod-si2168-02.fw és a dvb-demod-si2168-b40-01.fw. Régen volt, a mostani LE driver ellátottságát ilyen szempontból nem ismerem.
Vagy egy rtl-sdr, fémházas vevő amivel "bármit" vehetsz, jó pl. 433Mhz-es kommunikáció visszafejtéshez is. Nekem van mindkettő, én at rtlsdr-re szavazok. -
its_grandpa
tag
válasz
evilskati #31721 üzenetére
Annyira jelentős a különbség, hogy a MYGICA Official Store-ban is külön írják,hogy "not 230C".
Én EZT vettem, kicsit olcsóbban.Kipróbáltam W7 alatt a hozzá kapott üveg gyöngyökkel - távirányító,antenna - és működött a T (terra,MindigTV) de én látom az adótornyot.
Én is Libreelec alatt használom, csak a Milhouse féle 9-essel és DIGI-vel a kábel tv-re (DVB-C).
De már 2 éve is volt hozzá OpenELEC-es fw verzió (igen, a /lib/firmware alá kell másolni őket).Olvass szerintem: Linuxtv ; Tvheadend fórum ; Azbest és a hozzászólások.
Remélem életet tudsz lehelni bele.
-
-
its_grandpa
tag
válasz
kovbandi82 #31595 üzenetére
Nem, szerintem nem jól értelmezted.
Addig jó, hogy kell egy usb-s tuner de olyan kell ami tud DVB-C-t.
Belinkeltél egy DVB-T-s tunert és azt akarod a kábeltv-d koaxára dugni
Ezzel csak a földi (T=terra) sugárzású digitális adókat lehet venni, aka Mindigtv.
Az usb-s tunerról meg a #31531-ben írtam, egy oldallal ezelőtt.
Én kaptam hozzá antennát,távirányítót,cd-t, kipróbáltam win7-en is, működik.A tvheadend-el nem nézel TV-t, az egy szerver de n+1 kliens létezik minden platformra.
Mai mottó - az életben maradáshoz kell minimális önerő is.
Azbest-nek is van egy jó bár rövid leírása a T230-ról.
-
its_grandpa
tag
Egy csak T2-t tudó tuner 21.50 $-ért nem tűnik jó üzletnek.
Én 1 éve 23.75 $-ért vettem egy Mygica T230-at de most 22.50 $ az Alin és C-t is tud.Azon el lehet vitatkozni,hogy fizikailag melyik a jobb kialakítás de usb-t több eszközön lehet használni.
Én DIGI-s vagyok kellett C.
Tvheadend-et beállítod a PI-n és a világ bármely pontjáról nézheted a saját előfizetésed net-en keresztül, tabletről,notiról,telefonról. Egy mux-on belül pedig akár több eszközzel is egy időben, ha minden igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC monitorral
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest