- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ß!
őstag
Nektek volt már olyan, hogy a több, mint egy éve jól működő rendszer (OpenELEC 6) hirtelen nem akart indulni?
Persze azt hozzá kell tennem, én is hibás voltam benne, mivel nem kapcsoltam ki szépen az rpi-t.
Egyébként azt csinálta, hogy megjelent az OpenELEC logója, majd eltűnt, és nem ment tovább.
Húztam rá egy új rendszert (LibreELEC), és minden flottul megy már. -
G@ß!
őstag
Erre valaki? [link]
-
G@ß!
őstag
Pifi dac simán megy együtt a Kodival is?
-
G@ß!
őstag
Meg tudjátok mondani, hogy miért lehet az, hogy nézek egy filmet, lestoppolom, majd lépkednék a menüben, de befagy az egész kb 5-10 másodpercre. Utána viszont hasít. Van ötletetek?
Olyat is észrevettem, hogy film lejátszása közben ha mozgatom az egeret, a visszaléptetés ikonja villog.
Illetve a léptető gombokra nem reagál a rendszer. Hiába nyomom, nem jön a következő film (miközben a mappában több videófájl található.
Ezek egyedi hibák, vagy többeknél előfordul? -
G@ß!
őstag
Szokott ez a model B meghibásodni? Érdemes külföldről rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Háztartási gépek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- IKEA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest