- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutterbever
csendes tag
válasz
vjozsef #8588 üzenetére
Sziasztok.
Akkor milyen hasonló alternatív gépezet lenne nekem jó? Banana pi? Cubieboard? HummingBoard?
moli.hu: Igen, értettem. A második hozzászólásom már a 2/1-es kérdéshez kapcsolódott, a 2/2-re a válaszod meg is köszöntem (Vagy mi van?
) és azért nem válaszoltam a "de minek?"-re, mert ha nem lehet akkor már lényegtelen (amúgy azért, hogy ha be van állítva minden frankón, akkor ne lehessen elállítani és sehogy ne tudjon még véletlen se vírus rákerülni).
tvamos: majd körbenézek közöttük.
Mutterbever
-
Mutterbever
csendes tag
válasz
bambano #8584 üzenetére
Szia.
Tisztában vagyok vele, hogy a pi meg sem közelíti a pc teljesítményét. Nem is komoly netezésre kell gondolni (e-mail fiók megnézése/e-mail írás/küldés, facebook, műszaki adatlapok megnézése/letöltése, alkatrészek megrendelése, esetleg online rádió, műhelybe tervezem elhelyezni, vízhatlan, ütésálló dobozban).
moli.hu: köszönöm, azért mert van az sd kártyákból jópár sebességű és szeretném ha nem kártya fogná vissza. Van nekem egy ilyenem [link], de a pi-hez egy ilyenben kondolkodom [link], megeszi a pi?
Mutterbever
-
Mutterbever
csendes tag
Sziasztok.
Egy ideje már gondolkodom egy pi beszerzésén. Most, hogy megjelent a B+ így arra gondoltam mostmár tényleg kéne beruházni rá, de előtte lenne két kérdésem:
1. Milyen, mennyire használható általános netezésre? Mennyire gördülékeny Waylanddel a lapok megjelenítése?
2. Milyen, mekkora sebességű microSD-re van/lenne szüksége, hogy ne fogja vissza a pi sebességét a microSD kártya? A sima SD kártyát manuálisan írásvédetté lehet tenni, a microSD-t lehet?
Egyenlőre ennyi kérdésem van, válaszokat előre köszönöm.
Mutterbever
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- CHIEFTEC UNC-410S-B-U3-OP Rack ház
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest