- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutterbever
csendes tag
válasz
vjozsef #8588 üzenetére
Sziasztok.
Akkor milyen hasonló alternatív gépezet lenne nekem jó? Banana pi? Cubieboard? HummingBoard?
moli.hu: Igen, értettem. A második hozzászólásom már a 2/1-es kérdéshez kapcsolódott, a 2/2-re a válaszod meg is köszöntem (Vagy mi van?
) és azért nem válaszoltam a "de minek?"-re, mert ha nem lehet akkor már lényegtelen (amúgy azért, hogy ha be van állítva minden frankón, akkor ne lehessen elállítani és sehogy ne tudjon még véletlen se vírus rákerülni).
tvamos: majd körbenézek közöttük.
Mutterbever
-
Mutterbever
csendes tag
válasz
bambano #8584 üzenetére
Szia.
Tisztában vagyok vele, hogy a pi meg sem közelíti a pc teljesítményét. Nem is komoly netezésre kell gondolni (e-mail fiók megnézése/e-mail írás/küldés, facebook, műszaki adatlapok megnézése/letöltése, alkatrészek megrendelése, esetleg online rádió, műhelybe tervezem elhelyezni, vízhatlan, ütésálló dobozban).
moli.hu: köszönöm, azért mert van az sd kártyákból jópár sebességű és szeretném ha nem kártya fogná vissza. Van nekem egy ilyenem [link], de a pi-hez egy ilyenben kondolkodom [link], megeszi a pi?
Mutterbever
-
Mutterbever
csendes tag
Sziasztok.
Egy ideje már gondolkodom egy pi beszerzésén. Most, hogy megjelent a B+ így arra gondoltam mostmár tényleg kéne beruházni rá, de előtte lenne két kérdésem:
1. Milyen, mennyire használható általános netezésre? Mennyire gördülékeny Waylanddel a lapok megjelenítése?
2. Milyen, mekkora sebességű microSD-re van/lenne szüksége, hogy ne fogja vissza a pi sebességét a microSD kártya? A sima SD kártyát manuálisan írásvédetté lehet tenni, a microSD-t lehet?
Egyenlőre ennyi kérdésem van, válaszokat előre köszönöm.
Mutterbever
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest