Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefh60
csendes tag
válasz
Celtis
üzenetére
Én is remélem, hogy lemegy az őrület, de ahogy kinéz most, csak januárban tudok rendelni, mert sehol nincs készlet.
Vasárnap megkértem egyik Brit kollégámat vegyen egy újságot de 35mérföldös környéken egy darab sem volt és azt mondták neki az újságosok, hogy 10essével vitték.
Utálom az ilyen éhenkórász élősdiket akik aztán az ebay-en akarnak meggazdagodni. -
stefh60
csendes tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
küldtem privit.
-
stefh60
csendes tag
válasz
moli.hu
üzenetére
#15860 moli.hu: "ha valaki csinal csoportos rendelest raspi0-ra, benne vagyok 1 db-ban. Budapest belvaros, metro atvetellel."
Amint készleten lesz a PiHut-on rendelek (nekem legalább kettő kell, remélem szállítanak MO-ra). Egy privi-t küldj kérlek, hogy ne felejtsem el és rákérdezzek szükséged van-e még rá

Esetleg mást is érdekel a csoportos Pi Zero rendelés?
Kizárólag budapesti metrós átvétel jöhet szóba, mert nincs kedvem postával bíbelődni, bocsi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- ÚJ! Intel NUC Kit NUC5i3RY,16GB RAM,Bontott de ÚJ NUC5i3RY,Bontott de ÚJ NUC Kit NUC7i5BNK
- Kezdő Gamer PC - RTX 2060, Ryzen 5 3600, 16gb RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Dell Optiplex 3040 Micro PC Windows 11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann