- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
válasz
erkage #42955 üzenetére
En is azt javaslom hogy tegyel ra egeret, billentyut es lepj be. Megnezheted a wifi driver allapotat, tovabba az ip cimet, nev feloldast.
Nekem az RPi3 csinalta ezt par het utan, inkabb irtam egy scriptet amelyik ellenorizte a netet es ujrainditottade ha fel ora alatt reprodukalni tudod, akkor ellenorizheted mi lehet a problema.
RPi4 vezetekes nettel csatlakozik, soha nincs problemaja.
RPi0W-nek akkor nem latta a netet, ha a tapot az RPi4 USB-jerol kapta. Total nem latszott. Ha kulon tapja volt, akkor mukodott. Valamilyen zavar okozhatta... -
-
erkage
csendes tag
válasz
erkage #42900 üzenetére
#42902 cigam -> erkage #42900
"A Pi-nek van háza? Milyen messze van a routertől?"
Igen van, a hivatalos műanyag ház. 1 méter.#42901 kutga -> erkage #42900
"Nincs esetleg egy usb WiFi sticked? Sosem használtam az Rpi saját wifijét"
Jelenleg nincs. En is gondoltam rá, de az úgy nem lenne az igazi, meg hát azért van rajta saját, hogy működjön, főleg 1 méteren belül...FEJLEMÉNY:
Megjött a hivatalos táp plusz mellé egy hivatalos usb-a usb-b átalakító, csak hogy akkor már minden meglegyen, éééés ugyanaz....
Tehát pár percig működik, aztán egyszercsak elmegy a wifi (No wireless intarfaces found), mintha nem is lenne. Wifi továbbra is 1 méterre, és telefonos hotspottal is próbáltam újra (szintén 1 méterre).Valakinek még valami ötlet? Lehet hogy szimplán hibás?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest