- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
válasz
erkage #42955 üzenetére
En is azt javaslom hogy tegyel ra egeret, billentyut es lepj be. Megnezheted a wifi driver allapotat, tovabba az ip cimet, nev feloldast.
Nekem az RPi3 csinalta ezt par het utan, inkabb irtam egy scriptet amelyik ellenorizte a netet es ujrainditottade ha fel ora alatt reprodukalni tudod, akkor ellenorizheted mi lehet a problema.
RPi4 vezetekes nettel csatlakozik, soha nincs problemaja.
RPi0W-nek akkor nem latta a netet, ha a tapot az RPi4 USB-jerol kapta. Total nem latszott. Ha kulon tapja volt, akkor mukodott. Valamilyen zavar okozhatta... -
erkage
csendes tag
válasz
erkage #42900 üzenetére
#42902 cigam -> erkage #42900
"A Pi-nek van háza? Milyen messze van a routertől?"
Igen van, a hivatalos műanyag ház. 1 méter.#42901 kutga -> erkage #42900
"Nincs esetleg egy usb WiFi sticked? Sosem használtam az Rpi saját wifijét"
Jelenleg nincs. En is gondoltam rá, de az úgy nem lenne az igazi, meg hát azért van rajta saját, hogy működjön, főleg 1 méteren belül...FEJLEMÉNY:
Megjött a hivatalos táp plusz mellé egy hivatalos usb-a usb-b átalakító, csak hogy akkor már minden meglegyen, éééés ugyanaz....
Tehát pár percig működik, aztán egyszercsak elmegy a wifi (No wireless intarfaces found), mintha nem is lenne. Wifi továbbra is 1 méterre, és telefonos hotspottal is próbáltam újra (szintén 1 méterre).Valakinek még valami ötlet? Lehet hogy szimplán hibás?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest