- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magyarított Android alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
koháry #12407 üzenetére
Megnezted a mappalista legvegen? Nekem ott van a legvegen, a Z betuvel kezdodo mappa utan.
Nekem van itt egy 800mA es egy 1500mA tapegyseg, es mindkettovel villogo szivarvany kockam van, ami keves tapot jelent, szoval nem adnak le meg 500mA-t sem, mert ugyanazzal a micro usb kabellel nincs szivarvany kockam ha a gt50 tevem usb portjarol taplalom a raspberry-t.
Ha semmikeppen nem javul meg, en csinalni szoktam egy gyari vissza allitast, az rendbe szokott hozni mindent.
-
anonym1s
őstag
válasz
koháry #12392 üzenetére
Hali.
Nekem semmi ilyen hibat nem csinal.
Csinaltam egy öüóőúúéáű nevu mappat es latszik rendesen ahogy kell, csak annyi a trukk, hogy a mappalista legvegen vannak az ekezetes karakteres mappak, gondolom az ekezetek miatt leghatra rakja. A karakterkeszletben a kozep europai windows a megfelelo az ekezetekhez, de nalam alapertelmezetten van es igy is hibatlan.
Fagyni csak akkor szokott, ha az AC wifi adapterem van benne es wifin inditok filmet, de ez azert van, mert szar a driver az openelecben a Realtek RTL8812AU wifi chiphez. A masik wifi adapteremmel hibatlan, abban Ralink RT5372 wifi chip van.
Szerintem a gyenge tapegyseg miatt fagyogathat neked. Van masik tapegyseged, ami biztosan tud legalabb 1,5A-t? -
anonym1s
őstag
válasz
koháry #11696 üzenetére
Hali.
Itt vannak tesztvideo fajlok kulonbozo bitsebesseggel.
Ezekbol a 80mbps bitsebessegig akadasmentesen jatsza le usb-rol. Nekem a 40gb-os BD3D iso filmeket is lejatsza akadasmentesen. -
yossarian14
tag
válasz
koháry #11439 üzenetére
Az SD kártya azért van, mert arra kell telepíteni a lejátszó operációs rendszerét (OpenELEC ajánlott erre a célra). Windows alól (szerintem) egyszerűbb telepíteni az OpenELEC-t, de OS X-ről is lehet, itt van leírás. Az op rendszer a Kodi (korábban XBMC) nevű programot használja. Rengeteg képet és leírást találsz róla a neten. Kell még hozzá egy egyszerű micro USB-s táp. Illetve mivel hálózatról szeretnél lejátszani, kell egy Ethernet kábel is vagy egy usb-s wifi-adapter. SMB-t, NFS-t tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged