- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Mobil flották
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
Cathfaern #680 üzenetére
Én a Farnelltől rendeltem, mert több nappal hamarabb visszajeleztek, hogy leadhatom a rendelésem. Az RS a mai napig nem küldött még arról levelet, hogy rendelhetek, pedig ugyan akkor jelentkeztem mind a két helyre. Elvileg árban lehetnek különbségek, de pont a mai napon blogoltak róla, hogy szeretnék kicsit egyértelműsíteni a dolgokat.
Én csak a Farnellről tudok nyilatkozni:
két hónap szállítási idő és 12.000Ft(8000 a küty, plusz fa, plusz 1400 posta) az esetemben, az új rendelőknek az ára ugyan ennyi, de a szállítási idő 4 hónap.2 napos UPS szállítást vállalnak és kb 2000Ft-tal terhelik be a kártyádat.
Továbbá a Farnell a készlet erejéig ingyen málnás element14 pólót ad, amit én később tudtam meg és így lecsúsztam róla
Én ennyit tudok kb a Farnellről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- VGA kibeszélő offtopik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest