Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rikko
csendes tag
Közben a vicc kedvéért engedélyeztem az ssh-t és windowson belül kipróbáltam, hogy eléri-e a PUTTY és igen simán, kikapcsoltam, meg rebootoltam. Szóval, ha annyira értenék a terminálhoz, mint amennyire nem akkor már szinte mindent lehetne csinálnom, mert a rasberry eléri a win-en belüli megosztást, én meg a windből tudok ssh-val intézkedni
de ennél az is egyszerűbb, ha gyalog vinném át a dolgokat pendrive-on
.Esetleg valami segédprogramot nem tudok, amivel tudnék fájlt tenni a raspberryre távolról?
Illetve még egy érdekes dolgot találtam. Ha a router diagnostic felületéből akarom megpingelni az asztali gépemet akkor az eredménytelen. Lehet, hogy ez számít és itt lesz a kutya elásva (tűzfal elvileg kikapcsolva).
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Crimson Desert
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Jár valaki a BME-re a PH!-sok közül?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- Intel I7 8700K / 16gb ddr4 / Rtx 2060
- DELL OptiPlex 3050 SFF / i5-7500 - i7-7700 / NVME M.2 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / HDMI / több db
- i7-12700F + RTX 4060 GAMER PC / 32GB RAM / 1TB NVMe
- ELADÓ GARIS FULL KONFIG /Ryzen 5 9600X / RX 7800XT / 32GB DDR5 6000Mhz / 1TB SSD
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ennél az is egyszerűbb, ha gyalog vinném át a dolgokat pendrive-on
.
wassermann