- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
válasz
Csicsóka #27253 üzenetére
Nem tudom hogy milyen szintű , de ez egy Python progi azt tudom. Ez van beírva az etc/profile-ba ,hogy "python2 /lxy/xy/start.py" és amikor bekapcsolom a pi-t (most ideiglenesen rá van dugva a tv-re) akkor bootolás után várakozik a bejelentkezésre. Akkor a telefonos app-pal már tudom használni a RuneAudio-t ,de az LCD kijelzokijelző még üres amíg be nem jelentkezek. (Egyébként beírtam az is a profile-ba , hogy "loadkeys hu" és az is csak a bejelentkezés után lett érvényes.)
Az a "&" egy ilyen python-os proginál is működik !? (Pl. "Python2 start.py &" ?)
"Kiveszed az SD-t, beteszed egy Linuxos gépbe"
Sajnos nincs kéznél linuxos gépem.Nincs valami win-os segédprogram ami tudja kezelni az ext4-es sd kártyákat ?
Vagy az lehetséges lenne -ez most jutott az eszembe-, hogy egy masik sd kártyáról bebootolok a RPi-n (raspbian) és ezt a mostanit meg usb-s kártyaolvasóval bedugom és akkor ott átszerkesztem. Gondolom igen csak fogalmam sincs, hogy hol találnám meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest