- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
sirarcheer #20412 üzenetére
Nekem menüben nem fagy le, de streamelés közben igen. Most pár hétig nem tapasztaltam, de a hétvégén viszonylag gyakran kellett rebootolnom emiatt. Először elmegy a hang, majd pár másodpercre rá merevre fagy az egész... Sajnos nem nagyon tudom belőni, hogy mi okozhatja, van, hogy hetekig semm, utána meg egy filmet nem lehet végignézni... Több fórumot is találtam ezzel kapcsolatosan, de megoldás nem volt sehol, csak a kérdés. Ja, nálam Pi Zero játssza ezt.
Itt van egy viszonylag hosszú fórum a témában, összefoglalóval az elején.
-
lord.lakli
őstag
válasz
sirarcheer #20412 üzenetére
Napi szinten használom a legfrissebb osmc-t, de eddig semmi ilyet nem tapasztaltam, mint te.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest