- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Netfone
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moed
csendes tag
válasz
azbest #17392 üzenetére
Szia azbest,
nekem a Transmission,és az uTorrent is felmegy.Azonban ha rákattintok jobb klikkel feljön a menü, benne hogy Config -asszem.
Ott azonban nincs sok minden. Egy IP cimet lehet beállitani,porot,user,pass,és könyvtárat(egyet).
Youtube videokon láttam hogy ott egy egész csomo beállitási lehetöségnek kénne lennie(régebbiekben volt is) de ebben nincs. Beirtam az eszköz LAN-os IP-jét(magátol miért nem teszi meg automatikusan?) a felsö sorba. Beirtam user-t,pass-t. Aztán PC-röl probáltam böngészöben megnyitni a port és ip használatával,de semmi. SSH megy, de ez nem.
Ez amugy webes felület lenne? Onnan kéne a Transmission-t,és a uTorrentet konfigolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó igényesen összerakott Ryzen 7 Gaming PC 16GB VGA + Garancia Csere/Beszámítás
- AMD-A10 számítógép
- 3 gen i7 es Hp Elite 8300 CMT pc 3770/12 gb DDR3
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest