Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 1 VII Japán
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Kép beillesztésénél a ph képfeltöltőjét is használhatod, ami automatikusan csinál előnézeti kisképet.
Nem ragasztottad oda a kártya bedugását érzékelő pöcköt is? vagy esetleg szennyeződés miatt nem érnek össze azok az érintkezők (piros karika).
Megpróbálhatod úgy, hogy összezárod azt a két érintkezőt a nyákon a sárga karikánál.
Mondjuk a képen mintha kis égésnyom lenne ott.Ja látom ez nem saját kép, csak példa. -
DrojDtroll
veterán
Egyszer én is meg voltam ijedve mert az általad leírt jelenséget tapasztaltam. A kártya máshol tökéletesen működött szóval, csak arra tudtam gyanakodni, hogy pi lehet rossz. Sok próbálgatás után(ugyanazzal a működő kártyával) feladtam. Feltettem a pi-t a polcra dísznek. Később hozzám került egy másik kártya, gondolom megpróbálom hátha sikerül vele célt érni, és sikerült. Látom te már írtad hogy másik kártyával is próbáltad. Nem tudom mit lehet tenni ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann