- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
Üdv!
Van egy komoly problémám! Igencsak rászokott a gépem hogy csak ugy gondol egyet és rebootol. Bár egyszerű használat, értsd netelés, email, nem csinálja. Játé közben annál inkább. Egyszer volt, hogy boot közben is. Mondták hogy a memoria lehet, mert az opre csak ez bizonyos részét használja és ott lehet, h nincs hiba. Memtest-et futtattam 13szor. elsőnél dobott 7% után 18 errort. majd a következő 12 futás alatt 0 error végig. azóta akárhyánszor futtatom 0 error. Erre mondjuk kicsit furán néztem, tudtam memtest nem javít. Néztem feszültségeket is, de minden 5%-on belül van, 1-2 század ingadozás van. egyedül a 3.3V helyett van 3.05-3.1 ami gynus, de eddig mért nem volt vele gond? Szal tippeket pls, hogy mi lehet a baja, és hogyan deritsem ki, h valóban az-e, beruházás nélkül. Nem akarok pl uj ramot venni ha nem kell, meg uj tápot. THNX
Új hozzászólás Aktív témák
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest