Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Én a második bekezdésre gondoltam, hogy XY TB fölött muszáj, lesz törölni.Megértem a problémát, de sajnos ez van kellenek a winyok ha kell a hely
és sajnos 100.000 fölött van a vége a 3db-nak.Esetleg lehet olyan erkölcstelen dolgot tenni, hogy veszel egy 8TB diszket, megcsinálod a raid tömböt, majd visszaviszed a merevlemezt és visszakéred a pénzt.
-
1. Igen a RAID 5-höz használt tömbökön lévő összes adat elvész.
Elvileg ha majd a 4. diszket fűződ hozzá akkor már lehetséges adatvesztés nélkül bővíteni./ Mivel a plussz diszknél igazából csak az ellenőrző összegeket kell újra kiszámolni azt kész /
2. Nézd ha neked egyben kell nagy tárhely és redundánsan akkor nincs mit tenni RAID vagy felhő kell. RAID-ben ami "biztonságos" 1, 1+0 , 5 , 6 Ezek közül a legkevesebb merevlemez veszteség a RAID 5-ös.
Felhőben szerintem nem fizetnél 30.000-40.000 Forintot havonta.
Ott vannak az individual nagy méretű merevlemez, vagy össze kell nyomni a pótolható állandó adatállományt ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parfüm topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Licencek
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és sajnos 100.000 fölött van a vége a 3db-nak.