- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
pechman8
tag
válasz
simii16 #6044 üzenetére
Teljesen felesleges mindenfajta méricskélés. Ezek a számok sokmindent elárulnak, de a lényeg az, hogy érzetre milyen! Egyszerüen csak használd, és érezni fogod neked mit jelent a MEREVLEMEZES raid0. Sajnos a további állítgatásnak nincs érezhető értelme. Valamit nyersz itt elbukod ott.
Ha ennél valóban többre vágysz = SSD. pont. Ja ne feledkezzünk el az SSD-Radi0-ról. -
brd
nagyúr
válasz
simii16 #6044 üzenetére
Töröld a pipát a beállítás mellől. Kb. semmi értelme amúgy sem (némi sebességbeli többletet jelent bizonyos helyzetekben, de nagyon minimális), de ha nincsen UPS a gép előtt, és nem vagy benne biztos, hogy nem fog lefagyni soha a gép/OS, akkor biztos lehetsz benne, hogy majd valamikor lesz filerendszersérülés. Egyébként a beállítás azt jelenti, hogy alapesetben bizonyos időközönként mindenképpen kiírásra kerül az írási gyorsítótár tartalma, de ha bekapcsolod ezt az opciót, akkor ez nem lesz, tehát pl. lehetnek olyan adatok, amelyek akár hosszú időn keresztül is csak a gyorsítótárban lesznek meg, a lemezen nem.
-
pechman8
tag
válasz
simii16 #6018 üzenetére
Azt nem tudom kinek, mit cserélnek... DE: Nekem mikor a vinyóm "bad" szektoros lett vissza vittem a kereskedésbe, megvizsgálták (tényleg az), és cserélték is.
Lehet, hogy szórom a pénzt de bad sector-ossá vált HDD-t és bizonytalanul író DVD-t egyből cserélek vadonat újra. -
pechman8
tag
válasz
simii16 #6015 üzenetére
A raid tömb biztosan létrejön és addig biztosan nem lesz gond amíg egy újabb szektor meg nem hibásodik. De, hogy ekkor mi történik abban szerencsére nincs tapasztalatom...
0 vagy 1? Én sebességre hajtok és nem vagyok paranoiás sem... tehát 0.
Két hibátlan vinyóval és ha nem piszkálod nincs gond a raid0-val.
Hibás vinyót meg egyébként sem használok. -
troly
tag
válasz
simii16 #6015 üzenetére
Egy gyenge szektor még nem a világ vége.
Nekem a régi 320 WDk-re jelezte hogy van rajtuk és mentek hibátlanul.
Attól függ mit akarsz.A RAID0 az olvasásnál és írásnál nyújt gyorsulást.
A RAID1 csak olvasásnál, de az adatok biztonságban vannak.A 0-nál jobb ha van egy harmadik vinyó biztonsági mentésnek. Nekem is három van.Sose lehet tudni.
amúgy mindegy melyiket választod de a RAID0 nyújt sebesség többletet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest