- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
troly
tag
válasz
#40935168 #6120 üzenetére
Az előttem szóló kollégához annyit tennék hozzá hogy nekem volt alaplap csere. p45-ről X58-ra. Az inteles vezérlő gond nélkül kezelte a dolgokat.
Ebből azt gondolom hogy azonos gyártó vezérlője lekezeli a tömböket másik alaplapról.
PL: ha gigabyte-tal csináltad és a másik alaplapon intel van lehet nem fog működni. -
rlazol
veterán
válasz
#40935168 #6120 üzenetére
1, ez alaplaptól függ, többnyire felajánlják a az lehetőséget, h az egyik tartalmát a másikra mozgasd, de szinkronizálásról nem tudok. Szerintem ments le mindkettőről mindent, próbáld meg a "szinte tele" winyót beállítani primarynak. max, felmásolsz mindent újra a backupról. De mindenképp legyen backup.
2, semennyire. új vezérlő esetén újra be kell állítanod a tömböt. de az adatok (RAID 1 esetén) nem vesznek el, sőt, mindkettőn megvannak, így a fent említett módon biztonságosan létrehozhatod újra a tömböt. Ha olyanod van, bármikor feltörheted a tömböt, ilyenkor bármelyik winyót bárhova kötve ugyanazt látod, mind addig a tömbön. És igen, nem kell hozzá semmi, bármilyen (azonos oprendszerű) gép sima winyóként érzékeli, ha belerakod a korábbi tömb egyik elemét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest