- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- iPhone topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Freddy TNT: Te hogyan mented az adatokat a tartalék vincsidre?

Azt szeretném megcsinálni, hogy csak azokat a fájlokat keljen átmásolni a tartalék vincsire, amik ténylegesen meg is változtak. Mivel ezt nemtom hogyan kell, ezért én mindig letörlök mindent a tartalék vincsimről és újra rámásolok mindent. Csak sajnos ez rohadt hosszú ideig tart egy 200GB-os vincsinél. Ha ezt a dolgot én is meg tudnám oldani normálisan, akkor lehet, hogy én is inkább raid0-át használnék. Azt tudom, hogy cégeknél vannak erre frankó és jó drága mentőszoftverek, de egy csóró otthoni usernak milyen lehetőségei vannak?

[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Az biztos, hogy DVD-re is muszáj menteni, vagy valamilyen más drive-ra, amit el lehet zárni biztonságos helyre, ha tényleg fontosak az adatok. Azt csípem a raid1-be, hogy amikor tönkremegy az egyik vinyo, ami valljuk be a legtöbbször előforduló hiba a természeti katasztrófákkal ellentétben, akkor csak veszek egy másik vinyot és kész (rebuild). A természeti katasztrófák eléggé ritkák szerintem, de ha fontosak az adatok, akkor azzal is számolni kell. Szal nekem már több vinyom is tönkrement, de hála istennek nem kellett összevadászni az adatokat a DVD meg CD lemezekről, mert a RAID1 kötetem még eddig sohasem esett szét teljesen. : DDD
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- SAMSUNG PM9A1 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - 100/100 -as - Eladó!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon!
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest