Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
ha én kb 2 évvel ezelött olvasom a "határozottan lebeszéllek..."
akkor én soha nem hoztam volna létre raid 0 tömöt a gépemen.
pedig ezek a samuk se "2*250 G sata II" olyan heje-huja de ku*va jó vinyok.
és még is nagyon jól meg vannak a tömben nem beszélve arrol hogy kék halált sem láttam e miatt vagy semmi olyat hogy rooszúl megy vagy nem bootol be.a következő 2 vinyo [link] a nevében benne van a "raid edition"
nem hiszem hogy ezekkel is lesz majd valami gond de ha igen akkor igy jártam!
a fő renszeret 2 oprendszer "xp..vista 64" ez lesz a maradék patriciok játékra és film tárolásra lesznek meghagyva...ne feletkezzünk meg a 2 samurol se abbol az 1ik biztonsági mentésre lesz meghagyva a felkerültek az oprendszerek driverek és minden ok akkor abban a pillanatban minipe mentem is le a 2 partitiot a 2 oprendszerrel.
a fontos dolgok azok mind ezen a samun lesznek.Széteshet a raid 0 tömb akkor hamar gyorsan vissza rakhatok mindent.
-
Csorbi
addikt
Ez baromság.
A raid vezérlőben miután létrehoztál egy raid tömböt, be lehet állítani hogy az bootolható legyen-e vagy sem. Eleve ha a tömböt létrehozod, törlődik róla minden adat, beleértve a partíciókat, stb, tehát ökörség előtte xp-t rátenni!

Tömb létrehozás után már csak a boot-sorrendnél kell beállítani a raid tömböt a megfelelő helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Trollok komolyan
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest