- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Megnéztem, elsőre jónak tűnt, csak van egy komoly baja, ami miatt használhatatlanná teszi a célra, amire készült.
Pontosan nem tudom, miért nem, ill. mi a hibája, de van több program, ami ugyanolyan néven indít még1 thread-et magából és ezeknél csak az egyik thread prioritását tudja módosítani.
Ez a legszembetűnőbb az S&M nevű program esetében lesz. Ez egy CPU/memória/HDD tesztelő program, és igen komolyan tudja "gyilkolni" a CPU-t. A ProcessTamer rendesen lejjebb veszi az összes thread prioritását, ha átlépi a határt, a Lasso viszont csak az egyik thread-ét, és ettől már használhatatlan lesz a gép, a ProcessTamer esetén viszont mintha nem is futna, pörgős marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Pontosan nem tudom, miért nem, ill. mi a hibája, de van több program, ami ugyanolyan néven indít még1 thread-et magából és ezeknél csak az egyik thread prioritását tudja módosítani.
Ez a legszembetűnőbb az S&M nevű program esetében lesz. Ez egy CPU/memória/HDD tesztelő program, és igen komolyan tudja "gyilkolni" a CPU-t. A ProcessTamer rendesen lejjebb veszi az összes thread prioritását, ha átlépi a határt, a Lasso viszont csak az egyik thread-ét, és ettől már használhatatlan lesz a gép, a ProcessTamer esetén viszont mintha nem is futna, pörgős marad.