Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Megnéztem, elsőre jónak tűnt, csak van egy komoly baja, ami miatt használhatatlanná teszi a célra, amire készült.
Pontosan nem tudom, miért nem, ill. mi a hibája, de van több program, ami ugyanolyan néven indít még1 thread-et magából és ezeknél csak az egyik thread prioritását tudja módosítani.
Ez a legszembetűnőbb az S&M nevű program esetében lesz. Ez egy CPU/memória/HDD tesztelő program, és igen komolyan tudja "gyilkolni" a CPU-t. A ProcessTamer rendesen lejjebb veszi az összes thread prioritását, ha átlépi a határt, a Lasso viszont csak az egyik thread-ét, és ettől már használhatatlan lesz a gép, a ProcessTamer esetén viszont mintha nem is futna, pörgős marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pontosan nem tudom, miért nem, ill. mi a hibája, de van több program, ami ugyanolyan néven indít még1 thread-et magából és ezeknél csak az egyik thread prioritását tudja módosítani.
Ez a legszembetűnőbb az S&M nevű program esetében lesz. Ez egy CPU/memória/HDD tesztelő program, és igen komolyan tudja "gyilkolni" a CPU-t. A ProcessTamer rendesen lejjebb veszi az összes thread prioritását, ha átlépi a határt, a Lasso viszont csak az egyik thread-ét, és ettől már használhatatlan lesz a gép, a ProcessTamer esetén viszont mintha nem is futna, pörgős marad.