Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Google Pixel topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Létrehoztam egy tükrözést, és az lenne a kérdésem hogy honnan tudom azt hogy hiba esetén melyik vincsiről dolgozik vagy egyáltalán sikerült-e a tükör létrehozása.

A 0-ás lemezen van 16 gyenge szektor, ezért fogtam és beraktam mellé kettő teljesen újjat. Majd tükröztem és logikusan kiírja hogy nem jó az első vincsi. De azt nem tudom meg hogy most sikerül-e a szinkron vagy nem?
a C:-re írja hogy redundancia hiba és veszélyben
a D: meg látszólag okés
Azt szeretném hogy a 0-ás lemezt kivehessem és messze elhajíthassam, de biztosra kellene mennem hogy az újra átmentett mindent. Aztán következő lépésben menne a tükrözés a másik újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest