Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boborjan
csendes tag
Üdv!
Vettem egy ST-LAB SATA RAID kártyát és egy ST-LAB USB port bővítő kártyát. Egy régi ABIT BH6 v1.0-ba akartam betenni őket, de sem az alaplap, sem a WinXP nem látja őket! Nem jelennek meg a gép indulásakor a PCI Device List alatt, ill. az eszközkezelőben sem. Az alaplapon PCI v2.1 slotok vannak, a kártya adatai között viszont PCI v2.3 szerepel. Lehet ez a probléma? Mindkét kártya csatlakozóin kettő bevágás van, ezek szerint univerzális PCI kártyák, menniük kellene! Vagy csak szimpla alaplapi inkompatibilitásba futottam?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest