Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boborjan
csendes tag
Üdv!
Vettem egy ST-LAB SATA RAID kártyát és egy ST-LAB USB port bővítő kártyát. Egy régi ABIT BH6 v1.0-ba akartam betenni őket, de sem az alaplap, sem a WinXP nem látja őket! Nem jelennek meg a gép indulásakor a PCI Device List alatt, ill. az eszközkezelőben sem. Az alaplapon PCI v2.1 slotok vannak, a kártya adatai között viszont PCI v2.3 szerepel. Lehet ez a probléma? Mindkét kártya csatlakozóin kettő bevágás van, ezek szerint univerzális PCI kártyák, menniük kellene! Vagy csak szimpla alaplapi inkompatibilitásba futottam?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 850 Pro 250GB Sata SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest