- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Mert tele vagyok vinyóval! Most vettem gépet 2x500GB HDD-vel és azt akartam raidba rakni, csak előtte nem nagyon informálódtam, hogy mi hogyan működik. Nekem az mondták, hogy a RAID1-is gyors. Eredetileg ezt akartam, aztán betévedtem ide...
Rendszernek így totálfölös 2x500GB. Akkor inkább vettem volna két 74-es WD Raport, mert mellette most odahaza van elfekvőben három tökéletes (vagyis nincs Bad Sector):
- 320GB 16Mb Seagate (kétéves)
- 160GB 8MB WD (négyéves)
- 200GB Samsung (féléves, mert azt csak hirtelen kellett egy IDE-s vinyó kb. 100GB-nyi DV AVI-s kamera felvételeget hurcolászni)Fontos adatnak beállítom a 320-ast. A többit meg elosztogatom a rokonságban...
... vagy ...
... Veszek még 2db 74-es WD Raport kb. 62-ért vagy 2db 160-es WD RE2-őt kb. 25-ért csak rendszernek és lebontom az 500asokról a RAID0-át (maradhat sima sata vinyóként), vagy veszek még két darab 500-as Seagatet 40-ért és építek egy RAID01-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest