Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
válasz
Forza_JUVE
üzenetére
Akkor az alaplap gyártójának weblapjáról le lehet tölteni a szükséges programot. Anno az egyik régebbi Abit lapomnál volt erre szükség (nem találtam meg az alaplap dobozát a pizzásdobozok és sörösüvegek alatt...
), felmentem az abit.com.tw-re, kikerestem a lapomhoz tartozó letöltési oldalt (ahol driverek, manual, meg ilyesmik vannak), és miután leszedtem a driverprogit csak elindítottam, kért egy lemezt, a többit pedig elintézte magától, nem kellett semmit másolgatnom. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung PM961 250GB M2 NVMe PCIe SSD
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ ingyen foxpost/ Steam Deck ready
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Seagate /ST/ 8TB HDD Eladó !!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Samsung A17 mobiltelefon
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), felmentem az abit.com.tw-re, kikerestem a lapomhoz tartozó letöltési oldalt (ahol driverek, manual, meg ilyesmik vannak), és miután leszedtem a driverprogit csak elindítottam, kért egy lemezt, a többit pedig elintézte magától, nem kellett semmit másolgatnom.