- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Hohó, már tölthető a beta kliens!
Este 9-től indul a béta!
We would like to present you with the Beta Client for Ragnarok 2. Schedule to start beta at Noon on Thursday April 18 PST and continue through Monday April 22nd.
-
Sonja
nagyúr
Ha majd megjelenik, akkor kiderül.
De addig is olvasd el ezt! Ezek szerint hasonló lesz az első részhez, amivel én nem játszottam.
-
Sonja
nagyúr
Hamarosan megjelenik a Ragnarok 2: Legend of the Second! Regisztráljatok, ha érdekel.
Nem akartam neki új topikot nyitni.
Én már regisztráltam, kíváncsi vagyok!
-
Barell
senior tag
A ragi 2 gagyi. Sokkal jobb az 1!
-
Vistaboy
veterán
Közben kiderült, hogy az UAC kikapcsolásával lehet kiküszöbölni a hibát.
Hát ezt sajna nem adom meg neki, más megoldás kell.
-
Vistaboy
veterán
Leszedtem a telepítőt, és átállítottam a területi beállítást Koreaira, de nem települ az Apploc.msi.
Lehet hogy a Vista a gond?
Ha valakinek Vista alatt működik, kérem írja le hogy mit kell csinálni?
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Mivel nemrég elég sokat játszottam a WoW-al és emellett nagyon szeretem a Mangát, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom majd ezt a játékot is. Sajnos a game jelenleg csak koreaiul érhető el, az angol nyelvű (És egyben Európai szerverek) idén év végén fognak indulni. Nem hivatalos angol fordítások és béta-szerverek már léteznek, ezeken ki lehet próbálni a játékot.
Sajnos (Mint a legtöbb MMORPG) ez is havidíjas lesz, az összegről még nem tudni pontos infókat.Ragnarok Online 2 HQ - Magyar portál
Ui.: Mivel még csak most figyeltem fel a játékra, ezért lehet hogy az itt leírtak nem mindenhol pontosak, így hát ha valaki nálam jobban vagy többet tud, kérem javítson ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest