- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Zsu_
senior tag
Nekem jelenleg egy A4Tech infra egerem van. Már vagy 2-3 éve, és soha nem volt vele semmi baj :)
Eddig kb kétszer kellett benne elemet cserélni.
Könnyen mozog, jó kis egér :))
[L]http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=1&SCID=7&MNO=IRW-25[/L]
Ez a típusszámú, csak az enyém egyszínű szürke.
Nem is volt túl drága annak idején.... -
Naras
őstag
Természetesen Optikai egeret akarok... Szal a Geniust akkor nem ajánlod??? Logitech lenne a legjobb??? Azért csak ki van küszöbölve az, hogy összeakadjon, vagy nem??? Bár nem értek hozzá... Miért lenne kevésbé érzékeny??? Amúgy nekem nem kell rá mindenféle bizbasz, elég, ha alap funkciók vannak és jól működik... meg persze jól néz ki :)
-
tutis
őstag
Az hogy jól néz ki legyen a második szempont.Szerintem a használhatóság a lényeg.Nem nagyon ajánlanám a rádiós cuccost,mindig összeakadnak a jelek,és az egér sem olyan érzékeny mint a vezetékes.De ha már mindenképpen rádióst akarsz,akkor Logitech.Igaz drága,de ez legalább minőségi.:)Ja,és egeret optikait válassz.ÜDV
[Szerkesztve] -
Naras
őstag
Milyen cuccot érdemes venni?
Voltam egyik boltban, Geniust ajánlottak 17ért, de nem volt nekik, úgyhogy nem tudtam megnézni... Tulajdonképpen túl sokat nem akarok rá költeni, nem is kell nekem, hogy mindenféle multimédiás hülyeséget tudjon az egér és a billentyűzet, elég lenne egy 105 gombos magyar bill és egy görgős egér, sokkal inkább a kinézete lenne a lényeg, legyen jó formája mindkettőnek és passzoljon a fekete gépházhoz és a szürke monitorhoz... Valaki esetleg tudja, hogy mit keresek??? :))
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest