- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
kosztalaci #1 üzenetére
Komolyan nem értem, hogy miért kell minden problémának rögtön topicot nyitni?
Van már kifejezetten ezzel a kértyával is foglalkozó topic "ATi Radeon HD 3830 / 3850 / 3870 (X2)", van "Azonnali VGA-s kérdések órája" topic, csak használni kellene a keresőt, ahogy az Alapelvekben is le van írva, amit elolvastál és kipipáltál, hogy elfogadod amikor regisztráltál. A topicot zárom. -
kosztalaci
csendes tag
Sziasztok !
A minap szereztem a fent említett videókártyát ! Tökéletesen működik jó a kép. De alapvetően azért váltottam atira az nvidia-ról, mert úgy tudom, hogy az ati HDMI kábelen a hangot is viszi. nos hazavittem telepítettem, összedugtam az lcd TV-mmel, és a kép tökéletes, de hang nuku......kérlek benneteket, hogy aki küzdött már ilyen problémával, az segítsen ebben légyszives. nem vagyok nagy guru, ezért szájbarágós segítséget szeretnék.
előre is köszönöm
Aktív témák
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Synology NAS
- Magisk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest