- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirzollee
tag
Single módban az átvezető animációkat szépen kidolgozták,a küldik izgalmasak,pláne a Market Garden hadművelettől válik egyre nehezebbé a játék.Sok a bónusz,a hidden objektívák,melyek feljebb tolják az xp mutatót.Multiba még nem játszottam sokszor,de eddig lutri,hogy kit fogsz ki csapattársnak.Ma pl 4vs4 ben 2csapattárs jószerivel csak volt és semmit nem csinált.Jóképű védelmet kiépített maga köré és egy tapottat sem mozdult. A harmadik személy+én kigüriztük a lelkünket is,és csak akkor szálltak harcba,mikor már 3-at leszedtünk...
Ellenben volt már olyan is,ahol keményen küzdöttük végig azt az 50percet mind a 4-en(2vs2),mire vesztettünk,de csak pontozásilag.
Élvezetes,pörgős játék.Talán a World in Conflict volt ilyen jó a stratégia játékok közül,de nem ér fel ehhez a szinthez.A grafika szép,az egségeket jól kidolgozták. -
fpeter07
veterán
Bétával játszottam egy keveset. Talán egyszer ha nyertünk, 2v2-ben.
Jó stratégia kell, mert nem tudsz minden egységből csinálni. Éberen kell játszani, mert ha támadás közben nem figyelsz a bázisra, simán elfoglalják az ellenfél gyalogjai és onnan már esélytelen a küzdelem. A tüzérségre is ki kell találni valamit, ha repcsivel támadsz, tuti hogy nem fognak visszatérni, mert a védőlövegek leszedik.
Elég komplikált játék és gyors. Magamra is nehéz volt vigyázni, nem hogy a társamra.
Az álcázó "kártyák" hasznosak. 2x gyorsabb haladás viszont a legjobb, gyorsabb pénz jövedelem mindig jó dolog.Ha occó' lesz megveszem. Amilyen gyorsan esnek a játék-árak mostanában.
-
Kipróbálni érdemes azért, hogy tudjuk, biztosan a router-e a hunyó. Aztán lehet agyalni a megoldáson. Egyébként elvileg van a router beállításai között egy ún. DMZ mód, ebbe kell beletenni a gépet, és máris nem fog blokkolni semmit. Hátránya, hogy onnantól kezdve a router tűzfala nem védi azt a gépet, amit ebbe a módba helyezel.
-
sirzollee
tag
Találtam a manualba egy ilyet:
Az online Játék feltételei:
A hálózati konfignak lehetővé kell tenni a Steam és Ruse számára a következő portokat:
UDP 27000 to 27030
TCP 27014 to 27050
UDP 4379 és 4380
UDP 3478
No Win7 64bittel tolom és hogyan tudom ezt és hol beállítani.
PLS HELP. THX -
sirzollee
tag
Megvettem a játékot,telepít,steam indít,minden oké
.Játék indul,sing in.... majd Can't connect the Account Server órákon át
.Valaki valami okosságot tud mondani?????????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Villanyszerelés
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest