- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Üdv.
Na, kicserélték a VGA-m :) Most már igazai Sapher Atlantis 9600 Pro működik a gépben!
Barton 2500+, Asus A7N8X-delux, 2*256 ddr 400Mhz,
3d mark 2001 :106xx
2003: 3307
ezek már korrekt számok nem? bár én azthittem hogy 2001 be 11000 fölé megy ... nade mindegy :DDD gyári 3.6 (azthiszem)catalyst van rajta... újab verzió dob rajta néhány pontot? -
Antonio
senior tag
nekem is ugyanez a config és nekem is 2001 bencsak 94xx körüli az érték 203 ban 25xx környékén van ez gyengyusz.... ezért is merült fel bennem a kétely a pro-t illetőleg
meg tudod nézni van e neked ilyen fentebb emlitett számok a kártyádon
neked ki írja valahol a beállításokban stb. hogy powercolor?
KÖSZI -
Antonio
senior tag
hujuj ... bonyolódik a hejzet ... a számok jelzásek R96 stb hasonlóak
ez egyikr hasonlít így első ránézésre a kártyám ... bár az 256 mb az enyém meg 128
szóval lehet powercolorom van ... hát nem örülök neki... nem egy ''nagy márka'' :(
Van it valakinek Powercolor radeon 9600-ja? -
Antonio
senior tag
válasz
Ürgülfütty #21 üzenetére
LÉGYSZI! :DD
Nézd már meg a kártyára valahol a szélén mi van rányomva R96 vagy R96A
(lehet van rajta egy vonalkódos matric és azon is rajt van de jobb ha a kártyán nézed) -
Antonio
senior tag
ma ballábbal keltem fel azért vagyok ilyen türelmetlen (meg amúgy is)
ha ez előző kérdésekre nem válaszolt senki :( :(
legalább abbansegítsetek hogyan tudom megézni/eldönteni hogy pro vagy nem pro ... aida-t ma viszem haza azzal meg tudom nézni ?
vagy a kártyán mit nézzek (doboz nincs) (mondjuk nagyon nem akarok a gépben turkálni mert garanciális aztán nehogy nekem azt mondják ''ja belenyultál...) -
Antonio
senior tag
hát úgylátszik ez nem az én napom ... :)
-
Antonio
senior tag
:O :O
Nem segít senki ???
pedig van itt gondolom 1-2 radeon 9600 pro-s emberke + 1-2 ''bótos'' ph-tag is ...
na mindegy ... ma este már több időm lesz a dologhoz ... -
Antonio
senior tag
Eredeti Ati gyártmány (remélem) közbe próbálom nézni ati oldalát de semmi használhatót nemtaláltam eddig....
A kártyát az üzletbe szerelték bele ...doboza nem volt (vagy legaláb is nekem nem mutatták)
Nem nézné meg valaki a kártyáján milyen szám van R96, vagy R96A ... talán okosabb lennék
...
THX ... -
Antonio
senior tag
lásd még lulinetes radeon 9600 teszteredmények topic
ezt nyitottam egy külön topicot :) mert reggel amikor beirtam fenti topicba ... ahhogy beírtam net elszált egyész napra (most is egy net cafézóból írok úgyhogy nincs sok időm)
remélem reggelre kapok valami válszt ... mert most csodálkozásomra semmit nem kaptam kb 8 óra alatt :(
* 2500+ barton, asus a7n8x delux, 2x256 ddr 400 mhz, iglo 2510, ja és hát ez az ati kártya 9600 pro? 128 ddr 3dmark 2001: 94xx , 2003: 2540 .... :(
''''folytatás ...
az aida-t nem tudtam hazavinni (kéne vennem mér egy ''pendrájvot'')
De arra este még volt időm hogy megnézzem a videokártyát
A kártyára ez volt rá nyomtatva: R96 , a lap másik oldalán egy vonalkódos matricán is ez állt R96- C3G (bár az a c3g nem biztos de szerintem most nem számít)
Megnéztem a hozzáadott fözetecskétz amiben ez áll:
Graphics Accelerator
R96A for ATI RADEON (tm) 9600 PRO
R96 for ATI RADEON (tm) 9600
R96LE ATI RADEON (tm) 9600
a gépen a szoftverek mindenhol ATI RADEON (tm) 9600 PRO-t írnak
Én a gépembe pro-t vettem (legaláb is azért fizettem és az is szerepel a ''szerződési'' listán)
Na most akkor nekem mim van? (az előző hozászólásomban leírt pontértékek se pro ra utalnak *) ... mielőt szólok az üzletbe ahhol összerakták nekem hogy mi a problémám szertném ha ti is hozzászólnátok ...
ha esetleg valaki hirtelen megnézni hogy az ő pro kártyáján milyen felirat található
kösz!!''''
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest