Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
válasz
andrasrx8
üzenetére
Jelentettem.
Én úgy csináltam hogy, rákerestem a qlstats-on a névre, majd a steam id-t kimásoltam, beléptem a steam-be és egy korábbi játszott meccsemből megnyitottam egy profilt majd annak a címsorába a megfelelő helyre bemásoltam az id-t és kiadta ennek a szerencsétlennek az oldalát , még fotó is van róla. itt van egy menü ahol lehet jelenteni, ide beírtam mi az ábra és linkeltem a videókat is
A stat oldala is frenetikus egyébként [link]
-
törölt tag
válasz
andrasrx8
üzenetére
Szét ne szedd! A WMO jó egér, de van egy nagyon utálatos tulajdonsága: baromi könnyű eltörni az egér felső részét az alsóhoz rögzítő 2 műanyag pöcköt az elülső felében. Ha még nem csináltad, secperc alatt kreálhatsz egy hasznavehetetlen WMO1.1-et..
(#10452) ncc1701: Ezt visjének mondd
Neki úgy voltak beállítva a botok, hogy gauntlettel poroszkálnak feléd
(Egyébként ugyanígy azóta sem tudom beállítani az én cfgimben, nem vágom miért) A botokkal railezgetés tényleg nem helyettesíti az emberekkel szemben railezést, de azért némelyik bot okosabb és ügyibb (pl. hunter nitemare fokon) mint a playerek fele akikkel van "szerencsém" összefutni QL-en. Az izommemóriádat "rögzíteni" jó szerintem botokkal is(#10451) SP!T Nekem sem írt vissza
Nem néztem azóta volt e fönt, de a bunkóság nem rá vall. Remélhetőleg nem történt semmi baja, vagy ilyesmi, elvileg megvan a száma lehet felhívom. -
SP!T
addikt
válasz
andrasrx8
üzenetére
Az alatta lévő kapcsolót emeld meg. Én úgy csináltam, hogy kiforrasztottam, és a kapcsoló két lába közé ragasztottam egy vékony műanyag lapot, hogy arra üljön. Tényleg nagyon vékony kell, mert ha nem akkor szorulni fog. Szerintem max 0,5mm elég neki. (Én egy Kingston pendrive dobozának átlátszó műanyag anyagából vágtam ki.
). Na meg persze a kérdés, hogy épségben van-e a scrollon a bevágások. Ha nem, akkor talán azt is tudod valahogy pofozgatni.Más: falcoon, aki hirdette a japán Omronokat, már levette a hirdetést és privire sem reagál.
Ha valaki bevásárolt (ezt kellett volna tennem...) tőle és van neki feleslegben, megvenném. 
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
andrasrx8
üzenetére
Netgond mellett még ezeket is érdemes megnézni;
r_enableBloom 0
r_enablePostProcess 0
r_vertexLight 1
r_picmip 4<
r_subDivisions 80
r_dynamicLight 0 (r_vertexlight 2-vel vertex mellett is lehet dynamiclight amúgy)
r_fastsky 1 (ha a teleportokon át akarsz látni, 1 kell)
cg_marks 0
cg_muzzleFlash 0
cg_simpleItems 1
cg_smokeRadius_RL 0
seta cg_smokeRadius_NG 0
seta cg_smokeRadius_haste 0
seta cg_smokeRadius_GL 0
seta cg_smokeRadius_flight 0
seta cg_smokeRadius_dust 0
seta cg_smoke_SG 0
s_mixAhead 0.1
s_doppler 0
s_ambient 0
com_soundmegs 16
com_hunkmegs 128végül alacsonyabb felbontás; r_mode 5, ill. 9
-
törölt tag
válasz
andrasrx8
üzenetére
Na az király. Remélhetőleg a pingje is alacsony lesz (egyébként melyik szolgáltató?)
A QL-t még egy 5450/6450 is röhögve elviszi (szerintem; sőt régebbi kártyák is) Pedig azokban "csak" 80/160 egyesített árnyaló van, nem beszélve a 64bites csonkított memória vezérlőikről. Az A8 amit kinéztél, az előbb említett árnyalókból 400-al rendelkezik, ráadásul némileg újabbakkal. Ettől függetlenül én akkor már újabb verziót vennék, mert az FM1 foglalat, amibe ezek a Llano-k mennek, már lényegében halott, szóval 1-2 fajta procin kívül más fejlesztési lehetőséged nem lesz. Ugyanakkor már vannak GCN-es APU-i az AMD-nek komolyabb gfx részleggel és továbbfejlesztett magokkal. Bár ha jó árban van és nem akarod túlvariálni, nekem halál mindegy mit veszel, csak gondoltam leírom, hogy bonyolódjon az életed

(#5501) [oWn]f4te: Minek vegyen pluszpénzért hatványozottan sz@rabb asztali VGA-t, ha az APU-ba épített már eleve nagyságrendekkel gyorsabb és újabb is
így is eszik az az APU 100W-ott alsó hangon, nem köll még plusz 22, csak azért, hogy ott porosodjon.. -
atidzsiforc
őstag
válasz
andrasrx8
üzenetére
Ha nem fix 125, hanem ugral, az nem jo. 1-2 fps elteres meg nem para, de 100-125 kozti pattogas mar okozhat gondot. Nekem pl a notimon 125-90 kozott maszkal, ha 2-nel tobb player van a mapon, plusz arra rajon a laptopkijelzo input lagja, igy teljesen jatszhatatlan.
[ Módosította: radi8tor ]
-
törölt tag
válasz
andrasrx8
üzenetére
Kellett neked zaklatnod őket

Na jó bocs.. Néha tévedésből is csinálnak ilyet amúgy. Hexen-t pl.1 hónap után banolták ilyesmikért, pedig ő hozzá se szól senkihez, max annyit, hogy "HF". Azt mondta közvetlen előtte annyi volt, hogy szólt az egyik csávónak valami mapon, hogy lagol. Mikor legközelebb be akart lépni már ennyire sem sikerült, mint neked, hanem mailből tudta meg, hogy gyökér semmirekellő, alávaló szitokmester és csíter gyanús meg stb. De asszem 3hét múlva visszakapta a nevét meg ilyenek, szóval nem vágom.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Jim-Y
veterán
válasz
andrasrx8
üzenetére
Ja igen, ami nekem segített, én UPC-s vagyok, először egy szar Scientific Atlanta modemet hoztak, majd csomagváltásnál kaptam egy Cisco routert, annál érezhetően stabilabb lett a netem. Van mellé egy TP-Link 1043ND routerem, ami ár/értékben nagyon jó.
Tehát ha rendbe akarod hozni a netet, akkor jó modem, jó router, jó szolgáltató kell.
Meg a konfigon is lehet mókolni egy kicsit. -
törölt tag
válasz
andrasrx8
üzenetére
Most így tényleg nem ugrik be a csávó, viszont attól még, mert sok légy gyűlik a sz@rra, még nem lesz jobb egyik "kitüntetett" légy sem. Példának ok@dék: Azt "lehet" ugyan játéknak nevezni, amikor trajan lecövekeli magát pl. a Chatedral (halálmindegy melyik; mindig ezt csinálja kizárólagosan) mapon a RED és a rail között és onnan nem mozdul a játszma végéig (maximum quad-ért) de ez nem azonos azzal, amit mondjuk tutgut csinál, hogy jön-megy és párját ritkítja pontos lövésekkel mindenféle nyakatekert szögekből ugrás közben úgy, hogy lövik az irháját még vagy 3-an. Komolyan megnézném mit alkot egy visje ellen, ugyanis az is jön-megy és lő olyan pontosan, mint trajan, ha nem jobban. Kár, hogy már nem játszik. Ma amúgy voltak ismét "érdekességek". Net hiba, vagy sem, elindult az egyik meccs, felvettem a rakétavetőt, ott termett egy user, összesen 1 lövésem volt irányába, de az kb. 50centiről hasba úgy, hogy egy sarokban állt (QL 68%-osnak írta, holott még elvéteni se tudtam volna) NEM halt meg, NEM volt a közelben páncél-mega-semmi és ha lett volna se tudta volna felvenni, mert ideje sem volt rá, rögtön respawn után jött az egész szitu. Tőlem persze levett sokat ez a közeli lövés, úgyhogy rámlőtt 2x machine gunnal és pápá. 1x még azt mondom belefér és ammen. De amikor pl. sorozatosan ismétlődik és nem csak velem, hanem mikor 3-an lövik sarokba szorítva és mindenkit kinyír a bugylibicskájával (meggymagköpködőjével) akkor az a f@szi azért jesszusmárja egy szerencsés csillagzat alá vajúdtatta magát én szerintem.
-
törölt tag
válasz
andrasrx8
üzenetére
Egyik cimbinek is ez volt a problémája, ÁLLANDÓAN lagolt, ráadásul nem kis pingje volt. Néztük a cfg-jét, néztük a netét, mindent. Végén kérdeztem milyen routere van, kiderült, hogy valami régi ok@dék szutyk. Másnap lecserélte, azóta jó. Kizárólag akkor lagol, amikor wifiről tolja (mert egy lusta török disznaj
)UPC meg amúgyis egy pila de mierda conglomeratuma fekáliáá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha jól látom már akkor is betalál a nincs is rajta célkereszt ill a másodiknál a pg-nél okosan kiszámolja az irányt, gyönyörű
jelentetted?

Neki úgy voltak beállítva a botok, hogy
(Egyébként ugyanígy azóta sem tudom beállítani az én cfgimben, nem vágom miért) A botokkal railezgetés tényleg nem helyettesíti az emberekkel szemben railezést, de azért némelyik bot okosabb és ügyibb (pl. hunter nitemare fokon) mint a playerek fele akikkel van "szerencsém" összefutni QL-en. Az izommemóriádat "rögzíteni" jó szerintem botokkal is

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mh. 2009 óta nyomod? Akkor még álmomba se'. Még javában UT99-eztem germán szerón